9.10.11

Lisää nukkekuvia [:

Heips!
Viikonloppu meni ja huomenna taas maanantai .___. Mut tosiaan oli mahtava viikonloppu siskon kans! Juhlittua tuli ja sillee, mukava meininki. [: Kiitos kaikille viikonlopusta!
Ja pahoittelen, kun en oo pitkään aikaan pistäny oikeen mitään muita kuvia, kun mun nukeista, koitan tässä ryhdistäytyä kuvaamaan jotakin muuta jossakin vaiheessa. Viimeistään sitten, kun lunta alkaa tulla.

Ja nyt viimein "pääsin ulos" tai siis menin ulos kuvaamaan mun nukkeja, kun oli ihan nätti ilma eikä tuullu ollenkaan niin siinäpäs sitten. [:
Souria pääasiassa kuvasin, laitoin sen päälle pitkästä aikaa stock asun, ihan hyvinhän se mahtuu vaikka tyttösellä onkin 27cm SBH-S obitsu. :D Housut tosin oli vähän kireät eikä mennyt nappi kiinni takaa ollenkaan, eikä kengät tietenkään mahdu jalkoihin enään, joten sikspä ei ole kenkiä näissä kuvissa. Aluks tuntu, että tulipas huonosti onnistunut kuvausreissu, kun en meinannu saada tyttöstä pysymään puussa!! Kokoajan meinas pudota alas, kun yritin saada sen silleen hienosti, mutta jotakin kuvia onneksi tuli pitkän yrityksen jälkeen.



Nukketaidetta [:

Otin Tellustakin pari kuvaa, tuntuu vaan jotenkin kummalliselta, ettei tytöstä sais kauhean hyviä kuvia. :/ Tosin pääosin johtuu siitä, että ei ole obitsua... Siks asennot on hiuksen jäykkiä/tylsiä/huonoja ja sillee... Mutta aion hankkia obitsun sitten myöhemmin, saa näkyä sitten millon. Ja tosiaan Tellu tarvitsis uusia vaatteita, mutta en omista nyt oikeen stock vaatteita kummempia, mutta yritän hankkia.






Kiitos katselusta! [:

1 kommentti:

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html