maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kevät nukkeja

Pahoitteluni hirveän pitkä tauko kuvailusta, mutta mua ei suoraan sanottuna ole innostanut yhtään kuvata eikä mulla ole ollut YO-kirjotusten takia oikeestaan edes aikaa moiseen, mutta viimein sain aikaseksi ottaa kameran käteen ja räpsästä muutaman kuvan nukeistani. Varmasti mitä lähemmäs kesää päästään sitä enemmän postailen. Ja kiitos muuten 250 lukijasta, ihan huikeeta! :3

Ensiksi Elisabethiä, jonka silkkiset hiukset leiju kokoajan vaikka yritin saada niitä pysymään rauhassa. :D

 Sitte pikku Titiä.


 Endyä (Tämä nukke ei ole enää minun omistuksessa, olen myynyt tämän nuken)

 Benataa, joka ei muuten meinaa pysyä oikeen missään asennossa hyvin pitkien hiuksien takia ja joka putoski kerran maahan tehden hienon backflipin, onneks nukelle ei kummiskaan käynyt mitään kun oli pehmeä maa. :) Benatan hiukset on kans välistä tosi kurittomat..


 Ja lopuksi Debbietä, jota en ole muuten edes kuvannut pitkään aikaan! Debbien silmämekanismi on kyllä kiva (kun siinä ne jouset on löystyneet tosi pahasti) koska sen silmät saa sirittämään mukavan näkösesti. :)Kiitos katselustasi!

5 kommenttia:

Kiitos kaikista kommenteista! :) Kun kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit myös jotain parannettavaa kuvissani/teoksissani kerro ihmeessä. Rakentava palaute on aina tervetullutta!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: https://sininnukkeblog.blogspot.fi/p/ukk.html