26.9.15

Syksyn värejä

Tälläkertaa kuvia mun Pullip perheen nukeista. :) Aloitetaan Elisabethistä, tästä tytöstä sain vain pari kuvaa, ehkä jossain toisessa kuvausseissossa tulee enemmän.

Seuraavaksi piiiitkästä aikaa Souria (Pullip Souseiseki), taisin kuvata häntä viimeksi vuosi sitten, mistä on tosi pitkä aika. :o Tämä nukke nuketuttaa kyllä mutta ei vain ole tullut kuvattua häntä!







Sitten Debbietä (Pullip Celsiy). Meinaan aina välillä unohtaa että omistan Debbien, koska mulla ei ollut ikinä suunnitelmissa hankkia Pullip Celsiytä, mutta tässä tapauksessa oli niin hyvä tilaisuus hankkia tämä malli, koska eräs nukkeilija myi tätä Pullip Suomessa ja aloin tykätä tästä mallista niin paljon vaikka aluksi epäilinkin noita huulia. :p Tätä nukkea tulee jostakin syystä kuvattua tosin todella vähän, mutta siltikin se on minulle rakas. :*





Chitä seuraavaksi. Tämä tyttö on semmoinen mitä ei ole todellakaan yksinkertaista kuvata, koska niinkuin tiedätte Regeneration Moon on tehty vanhasta mallista Pullip Moonista eli tämänkin tyttösen kasvot kiiltää, minkä takia pitää varoa valon osumista kasvoihin liikaa koska sitten kuvat alkaa näyttää huonolta. Lisäksi olen laittanut nuken ripset huonosti eli mun pitäisi korjata asia. :D Mutta kuitenkin tässä kuvasia hänestä:



Viimeisenä Byul Pollonia eli Monicaa. :) On se vain niin söpö pikkuinen. ♥


Kiitos kun katsoit!

4 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia, tykkäsin siitä miten valo tulee kuviin! Seuraavaksi tykkäisin nähdä Pang Ju-söpöläistäsi (vaikka onhan jo aika lailla näkynytkin) tai bjd nukettimiasi♥

    -Pussiahma-

    VastaaPoista
  2. Oih, todella kauniita kuvia, näitä on aina yhtä kiva katsella! Omistat kyllä niin ihania nukkeja. :3 Postaahan taas pian, jään odottelemaan B)

    VastaaPoista
  3. Kertakaikkiaan upeita kuvia taas, näissä on todella kauniit värit. ♥

    VastaaPoista
  4. Kivat kuvat! Chita on todella ihana! Pitäisi itse mennä ulos pirteään syksysäähän ja ottaa nuket kainaloon, ottaa kuvia ja senko vain nauttia! Syksy on ihana aika.

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html