14.2.16

Mun itse tekemä custom - Suiseiseki, Sofia

Hei. :) Oon pitkään halunnut customoida mun Full Custom Suiseisekin uudestaan. Ostin Pullip Full Custom Suiseisekin Pullip Suomesta 2011, joka oli Desun customoimalla meikillä. Nyt sitten päätin että customoin nuken uudestaan ja meikin poistossa meni tunnin verran. En tiedä oliko silmien ympärille laitettu mustaa tussia vai miksi se meinasi olla niin hankalaa saada pois, mutta hinkkasin niin pitkään kuin jaksoin ja loput hioin paperilla. Myös kulmakarvojen pois saaminen oli vaikeaa.

Tässä siis edellinen Desun tekemä meikki:
 Tässä sitten mun tekemä meikki, johon otin inspiraatiota Desun vanhasta meikistä. En halunnut ottaa lävistystä pois.

 Ja silmä kiinni kuva. :) Pahoittelut että kuva on hieman huono, mutta Suiseiseki on niin vanha malli ettei lukituksia ole.
 Lopuksi kuvia peruukin kera. :)



 Lopuksi pieni ystävänpäivä kuva, hyvää ystävänpäivää kaikille! :)
Uudessa meikissä käytin siis kajaalissa, kulmakarvoissa sekä alaripsissä vesivärikyniä. Pastelleja käytin silmäluomiin sekä huuliin. Huulissa käytin myös glossia. Silmäluomiin käytin akryyliväriä. Desu on käsittääkseni liimannut tuon lävistyksen kiinni erikeepperillä.


Kiitos kun katsoitte!

7 kommenttia:

  1. Viimeinen kuva on hieno, mutta en oikein pidä noista alaripsistä.

    VastaaPoista
  2. Uusi meikki on todella kaunis, tykkään kovasti tuosta punaisten huulten ja peruukin kombosta. ♥ Hyvää ystävänpäivää sinullekin!

    VastaaPoista
  3. Tykkään kyl enemmän uudesta meikeistä vaikka vanha oli kiva :3
    Rakastan sun kuvias. ne on aina hyvä laatuisia ja muuta .

    VastaaPoista
  4. Wow, kelpais mullekin! :o <3 Rakastan kaikkea tuossa face-upissa. Sie se oot taitava. :3

    VastaaPoista
  5. Toi on niin siisti! Rakastan noita ala ripsiä. Koko meikki ja peruukki sopivat tosi hyvin yhteen. Kirkas Punanen on niin ihana väri. Sun kuvat on niin ihania! :)

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html