20.5.16

Hello Kittyn uusi asu

Jälleen yksi mun nukeista sai uuden asun. Pullip Hello Kittyni eli Hazelini sai Chocolate Ribbonin stockin. :) Odottelin kovasti että tänne olisi tälläviikolla edes joku Monster High tyttönen kotiutunut muttei kotiutunut, ensiviikolla toivottavasti saatte kuvia niistä sitten!








Sitten otin kuvia myös Debbiestä (Pullip Celsiy), koska tyttönen sai jokin aika sitten uudet silmät. :)




Ja koska en oo kuvannut mun Littlejä aikoihin, otin niistäkin pari kuvaa, tässä Little Dal Risa Sweet Girl:

Ja tässä Emma (Little Pullip Black Diamond):
 Ja pieni ilmoitusasia! Kaksi minun Littleistäni heittää hyvästit ja löytää uuden kodin eli Little Pullip Grell ja Bonita ovat lähdössä pois täältä. Syy miksi myyn nämä kaksi on se, että ne ei mielestäni vain sovi tänne.




Kiitos kun katsoitte!

4 kommenttia:

  1. Apua, little pullipit on ylisöpöjä! :3 <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, Hazel on todella söpö tuossa asussa <3

    angelspullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Älyttömän ihania kuvia Hazelista. (Ja tietysti muutkin kuvat oli kivoja)
    Hazel ja Chi on mun lemppareita sun nukeista. ❤
    ~Kiki
    Www.Dollmacarons.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Kauniin asun on tyty saanut. Minusta tuo Chocolate Ribbonin asu on yksi söpöimmistä lolita tyyppisistä Pullip asuista. Ei ole liian överi niin sopi vähän maanläheisimmillekin röyhelöprinsessoille.

    Debbiellä on niin kaunis ilme noissa kahdessa ensimmäisessä kuvassa. Sellainen vähän tyylikäs kevyt flirtti. Menisi varmaan useammalta Taelta (ja Pullipilta) jalat alta ^_^ Pidän kovasti myös tytön stailauksesta. Sininen hame ja valkoinen paita tuo romanttisen fiiliksen.



    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html