lauantai 21. toukokuuta 2016

Nyt voit ottaa yhteyttä minuun!

Viimeaikoina mua on alkanut ahistamaan se, että jotkut seuraajani/lukijani ottavat yhteyttä minuun väärällä tavalla. Minuun on otettu siis yhteyttä esim Facebookissa tai Whatsapissa ja nämä kaksi ovat minulle todella _henkilökohtaisia_ paikkoja, etenkin kun puhe on minun puhelinnumerostani. Minua EI saa siis lisätä mihinkään Whatsapp ryhmiin koska en halua soittoja numeroista joita en tiedä. En sano tätä vaan siksi, että oon harhaluuloinen vaan siksi, että minulle on soiteltu. En halua että numeroani jaetaan tai että minulle tullaan Facebookissa juttelemaan. Syy miksi minulle voi lähettää viestiä Facessa on se, että myyn välillä jotain asioita siellä tai ostan. Yhteydenotto siinä tapauksessa on okei, mutta ei kysymyksiä tai muuta vastaavaa varten. Jos tästedes joku ottaa yhteyttä minuun jommalla kummalla tavalla en vastaa niihin yhteydenottoihin.

Miten jutella/ottaa yhteyttä minuun?
-Instagram Direct message @Siniirr @Siniirrdolls @Siniirrphotographing
-Sähköposti, mutta mieluiten vain customointia varten: siniirrdolls@outlook.com
-Kik tili: Siniirrdolls
-Youtube yksityisviesti: Siniirr
-Tai jossain näissä paikoissa vain kommentoimalla! :)

Toivon että kaikki ymmärtävät tämän minun linjani tämän asian suhteen. Haluan pitää kuitenkin yksityisyyteni. Tervetuloa juttelemaan kanssani. :)

1 kommentti:

  1. On hyvä asettaa rajat tämmöisille. :) Hyvin selkeästi (ja kohteliaasti) sanottu.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista! :) Kun kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit myös jotain parannettavaa kuvissani/teoksissani kerro ihmeessä. Rakentava palaute on aina tervetullutta!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: https://sininnukkeblogg.blogspot.fi/p/ukk.html