12.5.16

Uusi tulokas, Dal Cinnamoroll!

Eli kuten muutamia postauksia sitten ilmoitin, myin siis Dal Hangryni ja ostin sen tilalle pitkään unelmissa olevan Dal Cinnamorollin. Tästä nukesta oon unelmoinut myös alusta asti eli noin kuusi vuotta ja se on viimein täällä. ♥ Ostin tämän nuken Ebaystä.














 Ja koska olin niin innoissani siitä, että tämä nukke on tulossa ostin sille etukäteen vähän vaatteita. :)




Kiitos kun katsoitte!

14 kommenttia:

  1. Ihania kuvia jälleen kerran!! :)
    Dal Hangrysi oli ihana, harmi että myit sen, mutta tääkin malli on ihan superihana!!! <3 Mä ja mun pikusisko ollaan toivottu tota pitkään!! <3 Osaatko muuten sanoa, paljonko tuo maksoi? c;

    Hyvää viikon jatkoa!!

    ~Hunaja~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tämä nukke on sold out niin on sen tähden hintavampi, sain tämän 185eurolla posteineen.

      Poista
  2. ihana uusi nukkesi <3 Sulla on vaan täydellisiä nukkeja, ja sun postaustahti on ihana c:

    VastaaPoista
  3. Tämä on ehkä suloisin Dal malli mitä on! Olen itsekin tätä himoinnut todella kauan, ei ole tullut kuitenkaan missään vastaan ja itse en luota tuohon ebayhin... Mutta niin hienoa nähdä, että sait tämän ja varsinkin jos olet tätä nukkea toivonut pitkään ((: Neitonen on todella sievä ja noi ostamasi vaatteet söpöt :P

    Nää kuvat on tosi kivoja, tausta sopii täydellisesti. Näitä postauksia on vaa niin kiva lukea ja kuvia on mielenkiintoista katsella c:
    Hei, mitä mieltä olet tuon peruukista? Että millainen sen laatu on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :) Mun mielestä toi peruukin laatu on ihan ok, mutta ajan kanssa menee varmasti sekaisin tai muuten vaan hirveän näköiseksi. Siinä on muutamia hiuksia jotka harottaa oudosti eri suuntiin. :D

      Poista
  4. Ihania kuvia!!! Tuo sama neitonen on ollut myös minun toivelistalla alusta asti. Onnekas kun sait sen.😊

    VastaaPoista
  5. Cinnamoroll on yksi suloisimmista Daleista ja itsekin sitä olen monesti harkinnut, muttei ole tullut hankittua kuitenkaan. Onnittelut ihanasta nukesta!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille! :) En tiennyt että Milly sulla on blogi, aloin lukemaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) On minulla ollut vuosikaudet entinenkin, mutta tämän uuden tein sen jälkeen, kun pohjana olleen sähköpostiosoitteen lakattua olemasta en enää päässyt kirjautumaan sinne takaisin. Tuntuu, että tätä uutta ei ole vielä moni löytänyt, eikä ole kyllä tullut turhan tiheään päivitettyäkään. Ehkä pitäisi, jos se siitä aktivoituisi samalla.

      Poista
  7. Ihania kuvia taas kerran, ja onnittelut uuden nuken johdosta!♥

    VastaaPoista
  8. Onneksi olkoon, Cinnamoroll on ehdottomasti yksi suloisimmista Daleista ja on ihanaa nähdä siitä kuvia. <3

    VastaaPoista
  9. Ihana nukke ja ihanat kuvat ^-^ Mistä ostat nukenvaatteesi?

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaikille! :) Ostan nukenvaatteeni Ebaystä, Coolcatiltä tai muilta nukkeilijoilta. :) Jotkut vaatteet ovat toisten nukkejen stock asuja.

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html