24.6.16

Loputkin Monsterit saapuivat

Moi! :) Viimeinkin sain loput Monster High nukkeni tänne luokseni vanhempieni luota. Eli ei, nämä nuket eivät ole uusia olen hankkinut useimman näistä hieman 2011 jälkeen. Jossain vaiheessa kiinnostukseni lopahti näitä nukkeja kohtaan ja sen takia tavallaan lopetin näiden keräämisen, mutta en missään vaiheessa myynyt vanhoja MH-nukkejani. :) Tosin osa näistä vanhoista lähti myyntiin, mutta tässä ovat ne jotka jäivät! Aloitetaan Venus McFlytrapistä:



 Hieman lähikuvia nukesta:


Seuraavaksi Frankie Stein, joka oli ensimmäinen Monster High nukkeni kun aloitin näitä keräämään. :)




 Ja muutama lähikuva tästäkin nukesta:

Seuraavaksi Skelita Calaveras:





Lähikuvia nuken kauniista kropasta:





Seuraavana Rochelle Goyle:



Ja lopuksi suloinen Lagoona Blue - Skull Shores:



 Ja lähikuvat hänestäkin:

Ja loppuun yhteiskuva pienestä MH-nukke perheestäni. ♥
Vandala Doubloons, Nefera De Nile, Lagoona Blue, Venus McFlytrap, Draculaura Collector, Frankie Stein, Isi Dawndancer, Skelita Calaveras and Rochelle Goyle

Kiitos kun katsoitte!

8 kommenttia:

  1. ihania nukkeja! hieno kokoelma sulla. mulla on noista nukeista skelita, frankie ja rochelle, on mulla lagoonakin, mut eri versio. Mistä ostit Isi dawndancerin? niin söpö että on pakko saada!!!

    VastaaPoista
  2. Ihania nukkeja todella! Vaikka näistä mh nukeista en erityisemmin pidä, Nämä nuket olivat kyllä Kivan näköisiä(^^)

    Kurkkaisitko? angelspullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia ja mukavaa, että sunsun viimeisetkin nuket saapuivat kotiisi. Frankie Stein on mun ehdoton suosikki sun monstereista. Ja noi kaikki yksityiskohtakuvat on kiva lisä noihin peruskuviin.
    ~Kiki
    Www.Dollmacaros.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Mistä voisin saada Scelitan? En ole täällä päin kaupoissa enään nähnyt. Aika vanha malli. Mielestäni Scelita on kaunis, erilainen ja kuvauksellinen neito! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida löytyä enää.. Monster High nukeista on tulossa uudempia erilaisilla naamoilla eli vähän söpömpiä kuin nämä vanhat, joten näiden vanhojen löytäminen voi olla vaikeaa. Ebaystä tosin voi löytyä, tai Huuto.netistä jne.

      Poista
  5. Sullapa on paljon monster high nukkeja, montako sulla on? Mulla on 16. 😂

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html