9.6.16

Suosikki nukkeblogini


Selasin eilen illalla lukijoitani ja katselin heidän blogejaan samalla. Tuli huomattua, että valitettavan moni on joko lopettanut nukkeilun tai postannut viimeksi 2011-2015 eli pitkiä aikoja sitten. Minusta nykyään on hieman surullista, miten harva pitää enää blogia.

 Ajattelin tehdä tälläisen postauksen jossa kerron minun suosikki nukkeblogini. :) Tämä ei ole mikään "haaste" eikä tämä myöskään velvoita näitä mainitsemiani blogeja mainostamaan minun blogiani. Näiden henkilöiden ei tarvitse myöskään lukea blogiani. Lisäksi mainitsemani henkilöt eivät ole IRL kavereitani, joten en mainosta tässä kavereideni blogeja. Huomatkaa myös, että eivät todellakaan kaikki jotka tässä mainitsen lue minun blogiani, joten en ole maininnut heitä sen takia.

Olen ottanut yhteyttä kaikkiin blogin pitäjiin jotka mainitsin tässä postauksessa että he huomaavat tämän minun postaukseni, mutta edelleenkään tämä ei velvoita teitä tekemään mitään. :) Haluan vaan että useampi henkilö löytäisi myös teidän bloginne. Jos joku pitää tästä ideasta niin voi julkaista samanlaisen julkaisun myös omaan blogiin jos haluatte! Tämä ei ole kuitenkaan mikään "minun keksimä" idea, oon siis nähnyt tälläisiä julkaisuja ennenkin.

Kaikki mainitsemani blogit tässä ovat aktiivisia blogeja. Pidän myös joidenkin muidenkin blogeista, mutta he eivät ole aktiivisia joten en halua mainita heitä tässä, koska en ole varma ovatko he lopettaneet nukkeilun/blogaamisen.

Haluan tällä postauksella myös sanoa näille blogeille, että jatkakaa samaan malliin ja pitäkää bloginne hengissä sillä nykyään vaan tuntuu pahalta nähdä miten moni ihana bloggaaja lopettaa. :( Blogit eivät ole missään "paremmuus järjestyksessä" vaan ihan sattumanvaraisessa järjestyksessä (tai ehkä osittain aakkos järjestyksessä?).

Jos sinun blogiasi ei mainittu, kyseessä ei ole mitään henkilökohtaista, tässä on vain rehellisesti suosikki blogini, jotka ovat aktiivisia. :) Lisäksi en mainitse näitä blogeja sen takia että "ne ovat suosittuja" vaan ihan rehellisesti siksi että pidän näistä blogeista!

http://always-a-doll.blogspot.fi/
Once a doll, Always a doll
  Tämä nukkeblogaaja omistaa ehkä kauniimpia nukkeja mitä olen nähnyt. Kaikki kuvat ja kuvien taustat on tosi ihania hänen kuvissaan ja ylipäätään kuvaustyyli ja tahti on mahtava. Pidän myös siitä, että hän on keksinyt jokaiselle nukelleen oman persoonan ja tekee heistä kuvatarinoita. Hän panostaa selkeästi kuviinsa ja nukkeihinsa toden teolla. :) Kunpa itsekkin jaksaisin joskus panostaa ja tehdä nukeilleni omat profiilit ihan kunnolla persoonien kera..

http://littlebookofbluefairies.blogspot.fi/
A Little Book of Bluefairies
Tätä blogia on tullut seurattua jo jonkin aikaa. Hänellä on mielestäni todella ihania Bluefairyn nukkeja ja kaikki sirisilmäiset kaunottaret on aina yhtä ihania hänen kuvissaan. ♥ Lisäksi mielestäni hän on todella taitava tekemään nuken vaatteita. Olen tilannut häneltä muutamia kertoja ihania vaatteita rakkaalle Lunalleni (Bluefairy Tinyfairy Jasmine) ja itseasiassa olen ostanut Lunankin häneltä. :D

http://dalmelize.blogspot.fi/
Dal Mania
Tarvitseeko tätä edes erityisemmin perustella? Ihania customeita kaikenkaikkiaan ja ansaitsee kyllä jokaisen kehun mitä on saanut. ♥ Kateellisena aina välillä huomaan eksyneeni hänen blogiinsa ja katselen kauniita customeita ja toivon että itsekkin pääsisin joskus saman tasoiseksi kuin hän. :)

http://fearless-dolls.blogspot.fi/
Clair De Lune
Kauniita nukkeja ja kauniita kuvia, mitä muutakaan nukkeblogilta voi vaatia? ♥ Mielestäni kaikki hänen postaukset ovat ihania omalla tavallaan ja katson aina hänen uudet postauksensa vaikka en aina kommentoikkaan. :) Ihanaa että hänkin tekee kuvatarinoita!

http://pikkuunelma.blogspot.fi/
Dreams
Tämän blogaajan kuvia tulee katseltua aina huokaillen ja hieman kateutta tihkuen koska mielestäni hänen nukkekuvansa on todella taiteellisia. Olen katsellut Pullip Suomi foorumilla myös hänen customointejaan ja nekin ovat todella nättejä ja kauniisti tehtyjä. :)

http://mymonstersstyle.blogspot.fi/
Dolly Style
Ihania kuvia ja kiva että hän käyttää kuvissa myös proppeja. :) Tykkään hänen nukeistaan ja tyylistään kuvata kauniita suloisia nukkeja. Hienoa että hänkin tekee kuvatarinoita. Arvostan aina todella suuresti niitä jotka jaksaa väsätä kuvatarinoita blogiinsa! ♥ Lisäksi hänen tekemät vaatteensa ovat todella suloisia ja kauniita. Jatka samaan malliin!

http://learn-from-the-streets.blogspot.fi/
heartless dolls
Tämä ei ole aktiivisin blogi jonka mainitsen tässä postauksessa, mutta toivoisin että hän olisi aktiivisempi koska pidän todella paljon hänen nukeistaan ja kuvistaan. :) Blogin ulkoasukin on minun silmääni yksi kauniimmista näkemistäni ulkoasuista. Kaikki postaukset mitä tässä blogissa on, on mielestäni vaivalla tehtyjä ja panostettuja postauksia.

http://goldenpullip.blogspot.fi/
Golden Pullip blog
Kauniita nukkeja ja kuvia. :) Pidän myös siitä, miten haasteellisen näköisiä hänen kuvat on ottaa, koska tulee aina välillä ihmeteltyä miten ihmeessä hän saa nukkensa pysymään pystyssä jonkun ohuen puun päällä?! Kuvista huomaa selkeästi myös sen, että näihin kuviin nähdään vaivaa. Kaikki hänen nukkensa ovat tosi ihania. ♥

http://justlittlepullipdreams.blogspot.fi/
Me and my girls
Kun katselen hänen kuviaan niin aina tulee kiinnitettyä huomiota ihaniin vaatteisiin jota hänen nukeillaan on. Nukkejen tyylit on myös kauniisti valittu ja kaikki ovat tosi ihania pallopäitä. ♥

http://morsoboos-kingdom.blogspot.fi/
Mörsöböö's kingdom
Tämäkään blogi ei ole aktiivisimmasta päästä, mutta yksi suosikeistani! Eniten hänen kuvissaan tulee ihailtua nukkejen kauniita peruukkeja ja tyylejä mitä hän on valinnut niille. Erityisesti hänen kaunis oranssipäinen Merl tyttönen aiheuttaa huokailuja kun sen tyttösen kuvia katselen. Samalla olen myös kateellinen ihanasta Seilasta, se malli on vain niin kaunis ja ne sarvet mitkä tällä tyttösellä on, on aivan ihanat. :) Hänen nuket on kaikki tosi omalaatuisia ja erilaisia! ♥

http://pinjanpullipblogi.blogspot.fi/
Nappisilmänukke
Ensinnäkin tykkään tän blogin nimestä tosi paljon, koska se on minusta suloisen kuuloinen. :) Kaikki hänen tyttöset on tosi kauniita neitokaisia ja tämän blogin ansiosta aloin tykätä Kiyomista mallina tosi paljon, koska onhan Cecilia nyt vain niin ihana. ♥

http://nukkehylly.blogspot.fi/
Nukkehylly
Kertakaikkiaan ihanan omanlaisia nukkeja. :) Kun näin tuon postauksen "Carrot" joka oli hänen Coraline nukestaan tykästyin siihen ihan mielettömästi. Lisäksi kaikki muutkin hänen nukkensa on mun mielestä jotenkin todella persoonallisia. Blogin ulkonäössäkin ei ole muutakuin kehuttavaa, se on tosi simppeli ja kaunis enkä ole kellään nähnyt samanlaista. ♥

http://onlyhumanonlydoll.blogspot.fi/
Only Human, Only Doll
Tämäkin bloggaaja käyttää proppeja mikä on ehdoton plussa nukkekuvissa. Ihania penkkejä ja ilmapalloja jne. pieniä yksityiskohtia kuvissa. Ne tekee minusta tästäkin blogista omanlaisensa ja tottakai kuvissa esiintyvät kauniit ja komeat nuket ovat aivan ihania. ♥

http://piece-of-dolls-life.blogspot.fi/
Piece Of Dolls Life
Hänen kuvien ansiosta oon alkanut tykkäämään Isuleistakin vähäsen enemmän, kuin normaalisti - Kaoru on mielestäni harvinaisen söpö Isul! Pidän myös siitä tyylistä miten hän editoi kuvia, lisäämällä vähän väriä ja joihinkin kuviin on lisätty myös hitusen enemmän kontrastia kun toisiin ja minusta ne tekee noista kuvista tosi kivan näköisiä! ♥ Kaikki hänen nukkejen vaatteetkin on tosi ihania. :)

http://sarashappylife.blogspot.fi/
Plastic Dream
Hänen nukkeja tulee katseltua välillä hieman kadehtien, koska hänellä on aivan ihania nukkemalleja joista itsekkin osasta haaveilen. Minusta on myös kivaa etten ole ainut jolla on paljon Pullip-perheen nukkeja vaan on myös muitakin joilta löytyy iso nukkeperhe. ♥ Kaikki hänen nukkensa ovat kauniita ja omanlaisia. Minusta on myös kivaa, että kaikki eivät ole niitä "kauniita prinsessoja" vaan osa on myös hieman erilaisia ja tummempia kuin muut - vähän niinkuin minullakin. :)

http://pureneemodiaries.blogspot.fi/
Pureneemo Diaries
Aivan ihanaa, että tälläinenkin blogi on olemassa, koska Azonet on vaan niin suloisia pikkuisia. ♥ Puhumattakaan sitten hänen Kikipopista! Myös kaikki hänen BJD:t on tosi kauniita. Hänen blogissa on aina kiva katsella niitä postauksia missä hän on saanut jonkun uuden nuken ja kiva nähdä aina mitä sieltä laatikosta putkahtaa! :)

http://rakkaudellapullip.blogspot.fi/
Rakkaudella Pullip
Tämä blogi on kerännyt itselleen paljon suosiota ja kaikki suosio mitä tämä blogi on saanut on todellakin ansaittua. Hänen kuvansa on todella vaivalla otettuja ja täytyy taas sanoa, että arvostan edelleen suuresti niitä jotka tekee kuvatarinoita. ♥ Kaikki siimoilla otetut kuvat ja muut on todella ihania kuvia ja niihin on selkeästi panostettu. Hän on myös todella hyvä editoimaan kuvia! Oot myös selkeästi inspiroinut monia nukkeilijoita ottamaan siimojen avulla kuvia ja olet inspiroinut myös minua ottamaan parempia nukkekuvia. Jatka samaan malliin, olet ansainnut kaikki kehut. :)  Ja muuten, hienoa, että et lopettanutkaan blogisi pitämistä, koska minuakin harmitti kun meinasit tehdä niin!

http://sweetneatcrafts.blogspot.fi/
SweetNeat Crafts
Todella taidokas ja ihana nukkeilija. ♥ Minusta on hienoa, että hänelläkin löytyy nukkeja laidasta laitaan, ei vaan siis pelkästään yhtä lajia! Lisäksi hän tekee tosi kauniita mohairperuukkeja ja vaatteita. Oon miettinyt että kun tulee tarve mohairperuukille niin varmasti otan yhteyttä häneen! :) 

http://fairchildren.blogspot.fi/
the fair children
Kaikki hänen hartsiset ovat niin suloisia pikkuisia. ♥ Myös kaikki hänen nukkejen vaatteet on tosi ihania. Pidän myös tosi paljon kaikista kaulakoruista ja silmälaseista mitä hänen nukeillaan on, ne on vaan niin suloisia. :) Hänen kuvansa ovat myös todella kauniita.

http://twiceasfancy.blogspot.fi/
Twice as Fancy
Tänne blogiin tulee kommentoitua varmaan kaikista useiten koska rakastan kaikkia hänen hartsityttösiään. Kaikilla on niin kaunit meikit ja vaatteet ja tyylit, että ei niistä vaan voi olla tykkäämättä! ♥

http://vasanaskel.blogspot.fi/
Vasanaskel
Kauniita kuvia jokaisessa postauksessa mitä tänne blogiin tulee. Hänen nukkensa ovat tietenkin myös tosi suloisia. ♥ Jälleen hoen tätä samaa ja sanon, että arvostan suuresti sitä, että jaksat tehdä kuvatarinoita blogiisi! Minusta se antaa nukeille hyvin selkeät omat persoonat. :)

http://grande-masquerade.blogspot.fi/
x grande masquerade x
Hänen nuket ja  kuvat ja kaikki figuurien avaus postaukset on aivan ihania. Hänen ansiosta jaksoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ottaa omistakin figuureistani kuvia! Kaikki tässä blogissa olevat kuvat on tosi vaivalla otettuja ja yksinkertaisesti kauniita kuvia. Odottelen aina uutta postausta sinulta, koska sinun postauksiasi on ihana katsella. :) ♥

http://kirsikankukka3.blogspot.fi/
Dolls in Cherry heart
Hänen nukeilla on kauniita peruukkeja ja tosi ihania vaatteita. Rakastan myös kuvissa näkyviä proppeja ja taas arvostusta siitä, että teet myös kuvatarinoita. ♥ Kuviasi on miellyttävä katsella kerta toisensa jälkeen. :) Joskus löydän itseni vain selailemasta blogiasi koska kuvasi ovat vain niin nättejä!

Ja yleisesti näille kaikille blogeille vielä:
Jatkakaa kaikki samaan malliin! Oon iloinen siitä, että vieläkin näinkin moni jaksaa pitää blogia ja postata sinne säännöllisesti. Niin moni kiva nukkeblogaaja on siirtynyt muiden perässä Instagramiin ja kaikki tälläinen blogaaminen on jäänyt taakseen. Onneksi löytyy vielä näitä, jotka postaa blogeihinsakin kuvia ja niitä on mielestäni ihana katsoa. :) Mainitsin juuri teidät sen takia, että pidän teidän blogeistanne ja haluan kannustaa teitä jatkamaan. ♥

Kiitos kun katsoitte! Saatan tehdä jonkun ajan kuluttua samantyylisen postauksen suosikki nukke Instagrameistä, saa näkyä. ;)

26 kommenttia:

  1. AAaaaAa kiitos ihan mielettömästi Sini, tää juttu todella piristi mun päivää ;-;♥
    Ihana postaus, löysin todella paljon uutta luettavaa ~ En olekaan ennen muita kuin pullipblogeja seuraillut, mutta nyt tuli liityttyä useamman muitakin nukkeja käsittelevän blogin lukijaksi. Oon ihan samaa mieltä - mustakin nukkeilijioden siirtyminen instagramin puolelle ja bloggerin hylkääminen on sääli. Henkilökohtaisesti ainakin arvostan paljon enemmän vaivalla koottua kokonaisuutta blogissa kuin niitä parhaita paloja instassa. Voisin jatkaa tätä selittelyä maailman äärii, mutta taidan kuitekin lopettaa tähän :D

    Vielä kerran suuret kiitokset :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa että piristin sun päivää. ♥ :) Ja tosi kiva muuten että sait lisää luettavaakin samalla, sehän tämän postauksen tarkoitus vähän olikin! ^^

      Poista
  2. Oi miten kiva postaus! ❤
    Suurinta osaa blogeista olen usein jo katsonutkin ja blogien pitäjät on mun esikuvia nukkeilussa. Juuri tuo epäaktiivisuus ja nukkeilun mahdollinen lopettaminen on tosi harmillista. :(
    Nukkeilu on niin ihana harrastus, joka ei saa hiipua olemattomaksi!
    ~Kiki
    Www.Dollmacarons.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. ootpas mukava kun näin ihanasti kirjottelet, ja mainostelet muitten blogeja :) Itse tiesin melkein kaikki, ja lukijakin suurimmalla osalla olen jo ollut, mutta pari uutta mukavaa blogia kyllä löytyi c: Sun postauksia on todella mukava lukea ja huomaa että olet panostanut näihin postauksiin, kaikki sun nuket on aivan täydellisiä ^^" Ansaitset kaikki melkein 300 lukijaa ja oot kyllä todella hyvä nukkeilija❤ Oot varmaan aktiivisin nukkeilia mitä mä tiiän ja sun blogia on aina tosi mukavaa lukea C:

    angelspullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. ♥ Tämä lämmitti mun sydäntä. :3 Kiva että löyty myös uutta luettavaa!

      Poista
  4. Kiitos kamalasti, oli tosi mukava yllätys tämä XD pitääpä kattoa noi muutkin jossain vaiheessa läpi, sieltä varmaan löytyy mulle paljon uutta luettavaa! Tosiaan vähän harmi että tää bloggailu ei enää oo niin yleistä : (

    VastaaPoista
  5. Kiitokset myös minulta! :3 ♥ Tosi kiva tällainen postaus! Löysin muutaman uuden blogin, mitä alkaa seurata ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään. :) ♥ Sinunkin blogisi ansaitsee myös maininnan ehdottomasti.

      Poista
  6. kiitos paljon tästä postauksesta! ❤️ löysin jo muutaman uuden blogin luettavaksi ja pitää loputkin joita en vielä lue katsoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, toivottavasti piristi päivääsi. :)

      Poista
  7. Kiitos kovasti, oli ihana lukea täältä omasta blogista! <3
    Ja kokonaisuudessaan ihana postaus! Mukava, että olet koonnut tähän paljon blogeja ja kertonut sekä esitellyt niitä mukavasti ja kattavasti. Siinä on ollut tekemistä. Löysin itsekin paljon uusia tuttavuuksia ja seurattavia täältä. :3

    Tuo bloggailun lopettaminen tai instan puolelle siirtyminen on kyllä sääli, kun monta hyvää blogia hiljenee. Mutta onneksi meitä aktiivisiakin nukkeilijoita on vielä paljon blogimaailmassa! Kiva, että kannustat kaikkia jatkamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään. :) Tässä postauksessa meni itseasiassa pisimpään ikinä, en oo tainnut koskaan postausta kirjoitella 3h. :D

      Poista
  8. Oi kiitos paljon♥! Ihana nähdä että tykkäät mun blogista, oon tosi otettu! ;;w;; Tämä postaus kyllä kohotti postausintoa, nyt on motia postauksen tekemiseen :D .

    On muuten kyllä aika harmillista, että niin moni on lopettanut nukkeblogin pitämisen :\ . Mutta meidän onneksemme on vielä monia nukkeilijoita bloggerinkin puolella ^^ .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa kuulla että nostatti motivaatiota - siihen pyrinkin! :)

      Poista
  9. Kiitos kauniista sanoistasi <3 :) on niin ollut todella kiva seurata sinun ja Lunan yhteistä taivalta, sekä nähdä kuvia myös muista nukeistasi. Jatka samaan malliin, täällä on seuranta moodi päällänsä!

    Mukavaa myös nähdä blogeja joita en aikaisemmin ollut nähnytkään! Aina löytyy uutta luettavaa. :D Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään. :) Kiva että tykkäät seurata myös munkin blogia! Luna voi tosi hyvin täällä minun luona. ♥

      Poista
  10. Apuva tässähän meni aivan sanattomaksi mutta kiitokset :33
    Kuten muutkin ovat sanoneet tämä oli mukava postaus ja itsekkin löysin lisää mielenkiintoisia nukkeblogeja joita seurata :)
    Nukkekuviasi on aina ilo katsella vaikkakin kommentointi on jäänyt minulla vähemmälle, jatkahan samaan malliin nwn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään. ^^ Mulle riittää, että ihmiset tykkää katsella mun blogia.

      Poista
  11. Apua, kiitos ihan hirmuisesti! Tää postaus oli aivan ihana, löysin jo muutaman uuden luettavan blogin, mikä tuntuu olevan nykyään aika vaikeaa... :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään. :) Ja totta, minustakin on vaikeaa löytää nykyään blogeja jotka on aktiivisia.

      Poista
  12. Olipa ihana postaus, löysin pari uutta kiinnostavaa blogia ja kiitos myös siitä, että mainitsit minunkin blogini. :)

    VastaaPoista
  13. Olen kamalan myöhässä kommentoimassa tätä postausta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Ensinnäkin, aivan ihastuttava idea tehdä tällainen postaus. Levittää positiivisuutta nukkepiireissä! ♡ Tällaiset ovat aina mukavaa luettavaa. Ja olen luonnollisestikin erittäin otettu siitä, että minunkin blogini on päässyt listalle! Isommatkin nukkelaumat ovat tosiaan ihania, ja olenkin usein katsellut sinunkin porukkaasi siihen malliin, että onneksi en ole ainoa ison nukkekokoelman kanssa. Sinultakin löytyy ihanan erilaisia ja erottuvia nukkeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään! :) Kiva tietää että olet myös nähnyt tämän. ^^

      Poista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html