21.6.16

Uusi tyttönen! :3

Pahoittelut kun postasin tänään kolme eri julkaisua mutta nämä eivät vain sovi samaan julkaisuun! Eilen tänne saapui Pullip Chill, joka sai nimekseen Garona. Garona nimi tulee World of Warcraft hahmosta, joka esiintyy myös kyseisessä peliin liittyvässä elokuvassa, joka on tällähetkellä elokuvateattereissa pyörimässä. Tämän tyttösen ostin pienellä riskillä Instagramistä toiselta nukkeilijalta. En tosiaan tuntenut häntä ollenkaan ja hän oli ulkomaalainen joten sieltä olisi voinut tulla mitä vaan. En siis suosittele ostamaan jokaiselta Instagramissä myyneiltä ihmisiltä nukkea, koska voi joutua huijatuksi. Minulla onneksi meni kaikki niinkuin piti! :) Nyt viimein kuviin:






 Mää niin rakastan tän nuken huulia. ♥
Loppuun vielä laatikkokuva:
Kiitos kun katsoitte!

4 kommenttia:

  1. Kuinka siistiä! En tiennytkään että WarCraft pullipnukkeja edes on :D Kauniin nuken olet saanut <3 Muistuttaa ehkä aavistuksen Pullip Naomia?
    pullip-love.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tämä nukke ole Wowista.. :D Ainoastaan sen lempinimi.

      Poista
  2. Chill on eräs omiakin suosikkejani. Teitpä uskomattoman hienon löydön, onnea! :D

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html