11.2.17

Fairyland Pukipuki Cupid pääsee uuteen kotiin

Moi! Tälläkertaa pieni informatiivinen postaus siitä, että pieni Fairyland Pukipuki Cupid nukkeni on lähdössä uuteen kotiin. Oon pidemmän aikaa jo pohtinut tämän pienen myyntiä ja nyt myyminen kävi helpommin, kun tiedän että mulle on tulossa tänne jotain vähän kivempaa tämän neidin "tilalle", vaikka tottakai pieni Titinikin on todella sievä ja tulee aina pysymään sydämessäni. ♥ :) Tässä pieni muistopostaus tästä tyttösestä, pahoittelut jos kuvat ovat erikokoisia!

Titin sain helmikuussa 2012 pelkkänä päänä Pullip Suomi foorumilta Hunajasieneltä. Tämä nukke on siis ollut matkassani todella pitkään. Tässä ensimmäinen kuva jonka otin tästä nukesta silloisella meikillä.
 Ja myöhemmin Hunajasieni ehdotti, että ostaisin tälle nukelle 10cm obitsun, joten sen tein ja se kroppa sopi hirmuisen hyvin tälle nukelle, joten päädyin sitten pitämään tällä nukella tämän obitsun.
 Myöhemmin tämä neiti sai myös peruukin ja silmät. :)
 Vaatteita nukelle ei tosin ollut pidemmän aikaa, joten neiti kulki alastomana aika pitkään. :D

 Noin puolivuotta nukke kulki alastomana, mutta sitten viimein sain tälle neidille vaatetusta. ♥

Tämä taitaa olla suosikki kuvani tästä neidistä. ♥


2016 vuoteen asti nukella oli Hunajasienen tekemä naama, mutta sitten päätin customoida sen uudestaan ja tässä oli eka yritys. Meikin tekeminen oli kuitenkin tosi vaikeaa, koska tämä pää on tosiaankin todella pieni!

Tässä vielä vertauskuva vanhasta ja silloisesta meikistä:

 Seuraava yritys oli jo sen verran hyvä, että päädyin pitämään tämän naaman ja tälläisenä tämä neiti täältä lähtikin seuraavaan kotiin. ♥

 Pieni vertauskuva taas edellisestä ja nykyisestä meikistä:
 Loppuun vielä nykyisiä muistelukuvia tästä neidistä viimevuodelta nykyisillä kasvoilla. ♥ :)




Kiitos kun katsoitte ja hyvää matkaa Titille uuteen kotiin. ♥

1 kommentti:

  1. Pikkuinen Titi on kyllä tosi suloinen!❤
    Toivottavasti pieni saa hyvän kodin.

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html