16.3.17

Uusi tyttönen Melody ♥

Moi! :) Eilen illalla tänne saapui viimeinkin ihana Pullip My Melody, jonka nimesin Melodyksi (nuken avasin vasta tänään). ♥ Avasin tänään siis nuken, jonka oon halunnut vuosia. En olettanut, että reagoisin tähän niin voimakkaasti, mutta mulle tuli vaan aivan mielettömän onnellinen ja ilonen tunne siitä, että sain tämän nuken. Valehtelematta yhtään, mun teki mieli itkeä onnesta ja taisin tirauttaakkin pienen onnen kyyneleen. Joka kerta kun räpsäsin kuvan tästä nukesta ja katsoin sitä kuvaa hihkaisin puoli ääneen "Se on niin älyttömän ihana!". ♥ Tämmöset tunteet, on ehkä parasta tässä harrastuksessa. :) Jos jotkut miettii, että mistä tämän ihanuuden metsästin niin löysin hänet Ebaystä Magmaheritage nimiseltä myyjältä.


 Tämä asu on niin ihana. ♥


 Sitten muutama kuva ilman huppuakin. :) Vasta tässä vaiheessa kun otin hupun pois, huomasin, että nuken kiharoiden ympärillä oli peruukkiharso eli ensimmäisissäkin kuvissa oli se harso ja en tosiaankaan huomannut sitä kun se oli niin näkymätön ja väritön. :D Toki se saattaa vähän erottua aiemmissa kuvissa, mutta toivottavasti se ei haittaa. :)






"Katsokaa mun kiharoita! ♥"


 Lähikuva nuken naamasta. :) Otan myöhemmin lähikuvia nuken meikistä!
 Loppuun muutama laatikon avaus kuva!






Kiitos kun katsoitte!

4 kommenttia:

  1. Tosi kauniita kuvia ♥
    Ite en oo koskaan niin kauheesti neidin ulkonäöstä pitänyt, mut nää kuvat sai hänet näyttämään tosi suloiselta ^^

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että sait tämän haavenukkesi vihdoin!❤
    Tuo vaaleanpunainen kiharapilvi on todella hurmaava.

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia!! c; Tuo Melody on ihana malli, itsekin haluaisin. :p Se on kyllä ihana tunne, kun saa sellaisen nuken, jota on todella kauan toivonut. :3 Onnea uudesta nukesta ja terveisiä Melodylle!! c;

    VastaaPoista
  4. Oi, vau! Onnea ja todella ihania kuvia! Tulee mieli ostella itsellensä yksi! Lapsuus tulee mieleen, silloin oli monta Melody-vihkoa, kynää ja pehmolelua.

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html