28.4.17

Pettymyksen täyteinen Leeke tilaus

Hei. Tänään kotiovelle saapui Leeke tilaus, jota odottelinkin kovasti ja joka postitettiin extra nopeasti! En edes osannut odottaa, että se tulisi näin nopeasti ja mitä parasta - nämä peruukit eivät jääneet edes tulliin. 

Noh, nyt kun on positiiviset asiat tuotu esiin, niin mennäänpä niihin negatiivisiin asioihin tästä tilauksesta. Täytyy huomauttaa, että mikään näistä EI ole Leeken vika, vaan ihan minun itseni huolimattomuutta, joten en siis missään nimessä hauku Leekeä firmana. Mää rakastan Leeken peruukkeja ja mulla on monella nukellani heidän peruukkejaan, mutta aina ei mene niinkuin suunnittelee.. Ja edelleenkään ei siis ole Leeken vika tämä juttu mitä tässä nyt aion kertoa, suosittelen siis edelleen Leekeä firmana ja aion varmasti tilata sieltä tämän jälkeenkin.

Tilasin siis kolme peruukkia ja yhdet silmät sekä kasvosuojia. Peruukeista 2/3 oli tosi hyviä, mutta tämä yksi peruukki..
 Vääntelin ja kääntelin tätä peruukkia nuken päässä, siirsin otsatukkaa vasemmalta oikealle, koitin sukia hiuksia eri asentoon ja ei.. Se ei vaan passaa mitenkään ja näyttää aika.. Hirveälle ainakin tällä nukellani jolle sen oisin suunnitellut. Vaikeintahan Leekeltä tilatessa on se, että ei voi mitenkään tietää miltä se peruukki voi näyttää Pullip-nukella, koska heillä on aina malleina BJD-nukkeja - onhan se firma kuitenkin BJD-firma loppujenlopuksi.
 Siinä tunnin hiuksia sukiessa ja käännellessä luovutin ja päätin, että en tule tätä peruukkia pitämään, joten tämä lähti samantien myyntiin ja mua suorastaan ottaa päähän, koska väri on tosi kiva, mutta tämä malli ei vaan käy Pullip-nukelle tai ainakaan tälle neidilleni. Hyviä puolia tässä peruukissa oli kuitenkin se, että tuo otsatukka on tosi muuntautumis kykyinen, eli sen voi kääntää kumpaan suuntaan haluaa ja siirrellä erilaisiin asentoihin, mulla on vaan ongelmana se, että en voi sietää tämmösiä otsatukkia, joita pitää kokoajan siirrellä ja asetella..
 .. Ja toinen hyvä puoli tässä peruukissa oli se, että tässä on vielä niin söpö rusettikin tuolla takana, mutta valitettavasti joudun tämän myyntiin laittamaan.. :( Jos joku haluaa tietää mikä Leeken peruukki tämä siis oli niin tässä on linkki *klick* (W069_L-P).
Noh sitten toinen peruukki jonka tilasin oli mun Mabelille (Bluefairy Tinyfairy Olive). Siinä peruukissa ei ollut mitään ongelmaa ulkonäöllisesti tai asettelun suhteen, se siis istui hyvin, koska Mabel tosiaan on BJD-nukke niin helpompi hänelle peruukki hankkia. Hänelle ostin siis tämän peruukin *klick*. Kuvien mukaan realistisempia kuvia ovat nuo jälkimmäiset, koska peruukki on aika vaalea loppujenlopuksi.

Ongelma mikä tässä tuli on se, että nuken nykyiset silmät eivät sovi tuon peruukin kanssa eikä myöskään ne jotka tilasin.. Enkä lisäksi oikein tiedä, että haluanko edes koko peruukkia tälle nukelle..

Ne silmät jotka tilasin oli siis vihreänpunertavat/ruskeat eli kaksiväriset hieman sekalaiset silmät, mutta pääasiana halusin että ne olisivat tosiaan vihreät pienellä "twistillä". Noh, kun avasin nämä silmät luonnonvalossa niin väri oli suoranaisesti violetti/harmaa ja ekana ajattelin että silmät oli väärät ja kävin tarkistamassa eikä ne olleet väärät vaan väri oli tosiaan tuollainen luonnonvalossa.. Kun taas vein silmät pimeään/lampunvaloon ne näytti samalta kun firmakuvissa, mutta nämä silmät eivät siis todellakaan sopineet mun Mabelilleni mikä harmitti myös suuresti, koska ajattelin tosiaan noiden silmien olevan huomattavasti vihreämmät eikä noin punertavat/violetit. :(

 Tässä vielä firmakuva ja linkki *klick*.
Kokeilin toki noita silmiä myös mun Lunalleni (Bluefairy Tinyfairy Jasmine), mutta sillä ne näytti vaan liian oudolle ja tosiaan hieman liian "isoille", koska olivat kokoa isommat kuin mitkä hänellä on nyt. Muuten ne olisivat olleet ehkä passelit hänelle. En tosiaan näistä kokeiluista edes kuvia ottanut, kun teki mieli vetää itkupotkuraivarit..

Viimeinen peruukki jonka tilasin on mun tulevalle nukelleni eli Fairylandin Fairyline Sirccalleni ja mää vaan niin toivon, että tämä peruukki sopisi hänelle, koska minusta tämä peruukki on aivan ihanan värinen ja tyylinen. Varmaan itken oikeasti, jos tämäkään peruukki ei käy sille jolle sen suunnittelin. D:
Tässä peruukista firmakuvat *klick*.

Eli tosiaan, se että oikeen mikään ei sopinut mihinkään tai kenellekkään oli täysin mun vika ja sekös tässä päähän ottaakin! Jotenkin tällähetkellä tekee mieli vaan oikeasti vetää itkupotkuraivarit ja mennä nurkkaan itkemään.. En varmaan enää ikinä tilaa tämmösiä "kokeilu tilauksia", koska ne jutut mitä tilaan ei sovi kuitenkaan. :( Ensikerralla siis pitää pikkasen tarkempaan miettiä ja oikeasti suunnitella paremmin mitä kenellekkin, ettei tuu taas tämmöstä pettymystä..

Tästä masentuneena, voi olla etten postaile hetkeen, koska tuli oikeasti hirveä morkkis.. Pahoittelut kun oli näin valitus postaus, mutta asioiden jakaminen helpottaa mun oloa ehkä edes vähän..

Kiitos kun luitte.

4 kommenttia:

  1. Voi kamala, ikävää etteivät tavarat olleet sellaisia kuin odotit. :( Itsekin olisin erityisen pettynyt noihin silmiin, niissä on selvästi enemmän punaista kuin vihreätä. Leeken tuotteiden laatu vaihtelee aika paljon, itse sen olen etenkin peruukeissa huomannut. Osa vaatii kamalasti asettelua ja vääntämistä, viimeisimmässä tilauksessani oli harvahkoa takana ja jouduin asettelemaan päällihiuksia hiustuotteen avulla jottei peruukin pohja paistaisi sieltä. :P Aika usein olen joutunut pettymään, ikävää todeta. Toivottavasti saat myytyä ne tuotteet mistä et pitänyt. Tsemppiä, kaikki nukkesi on kuitenkin ihania jo nyt ja varmasti pääset ohi tästä pettymyksestä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti. ♥ :) Ja joo, onhan joissakin tuotteissa paljonkin vaihtelua, vaikka Leekestä pidänkin, mikä on harmi kyllä.

      Poista
  2. Voi harmi, että jouduit pettymään. :(
    Itse juuri pelkäänkin ostaa tavaroita, joita en nää livenä ennen ostamista, etten pettyisi.

    VastaaPoista
  3. No, voi ei. Harmi että näin kävi. Peruukki ja silmät kyllä ovat kauniit, mutta ei saman väriset (silmät siis) niin kuin kuvassa. Joskus kyllä kaupat kirjoittavat että väri voi olla vähän toisenlainen kuvassa ja luonnossa. Mutta minusta kyllä ero oli aika suuri.
    Tiedän itse miltä se tuntuu, kun kerran tilasin peruukin yhdelle BJD'lle. Peruukki oli jopa tehty nukkesarjalle, mutta ei sopinut yhtään. Oli niin jäykkä ja ei missään nimessä tahtonut muokkaantua.
    No, toivottavasti se siitä. Kuka tietää jos jotain löytyy ja peruukki ja silmät sopii todella hyvin...! :)

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html