21.4.17

Uusi pienoinen, Lutsin Tiny Delf Gretel!

Hei! Tänään tänne tosiaan saapui Lutsin pienoinen, Tiny Delf Gretel! Tämän neitosen tosiaan tilasin jo joulukuun alussa suoraan Lutsilta, mutta koska Lutsilla oli hieman ruuhkaa ja välissä oli lomia ja muita, niin sen takia nuken saapumisessa kesti, mutta kun tämän neitosen sain käsiini kaikki odotus oli palkittu! ♥ Kädet täristen otin nuken pois laatikosta ja kun sain nukelle hänen omat silmät ja peruukin, niin rakastuin tähän neitiin ihan täysin. Tällä neidillä ei tosin toistaiseksi ole vielä nimeä eli saa ehdotella söpöjä nimiä hänelle. :)

Tosiaan hain tämän neidin aika myöhään tänään (siksi postauskin tulee näin myöhään) ja valo oli jo aika vähissä kuvia ottaessa, joten kuvia ei tullut paljoa otettua - mikä harmittaa muakin. Aion kuitenkin ottaa piakkoin tästä neidistä enemmän kuvia. ♥

Neidin asu näissä kuvissa on Lutsin Gretelin firman kuvissa ollut asu, ja kun sen näin niin pakkohan se oli tilata neidin mukana!


 Niin suloinen ilme! ♥




 Pahoittelut tosiaan, kun aika tylsiä asentoja. En valon vähentymisen takia saanut paljoa kuvia otettua. Mulla oli lisäksi vähän ongelmia saada tuo päähine nätisti nukelle, joten siinä pyörittelin nukkea käsissä aika pitkään ennenkuin sain kunnollisia kuvia. Nuken kroppa on tosin kyllä aivan ihanan tuntoinen käsissä ja tämä neiti oli todella tiukasti stringattu, joten hän "puraisi" minua kun sormi jäi nivelen väliin! Tämä neiti siis puree, mutta hyvä toisaalta, että on kireällä niin posettaakin niin paljon paremmin. ♥

Loppuun vielä laatikkokuvia. :)
 Jo tämän laatikon nähdessäni teki mieli kiljua! ♥

 Tässä vielä nukke ja vaatesetti, sekä peruukki. :) Voin ottaa myöhemmin vartalon 'taipumiskuvia' ja vertailun Dollzone Lunan vierellä (kun joku tosiaan semmoista pyysi).
 Mukana tuli myös pari korttia, jossa on suloisia Lutsin nukkeja ja tottakai aitoustodistus.
 Ja tältä aitoustodistus näyttää toisinpäin (blurrasin numerot tosin):
 Ja tämä neiti tuli tosiaan 12mm violetin/liilan värisillä silmillä, jotka oli ihan liian pienet hänelle ja laatikosta ottaessa tämä nukke näytti niin oudolle näiden silmien takia! Ilme oli jotenkin todella tuijottava ja pelottava - onneksi siis tilasin tälle neidille isommat ja kivemman väriset silmät, jotka oikeasti sopii hänelle. :) Taidan tästä lähtien muutenkin aina tilata nuken mukana suoraan silmät, kun aina sattuu huonoa tuuria, joko liian pienet silmät tai väri ihan hirveä!
Kiitos kun katsoitte & luitte! :)

3 kommenttia:

  1. Ihan söpö nukke.
    Suu tosin näyttää mielestäni byulimaiselta.
    Ihana meikki <3!
    Siniset silmät sopivat todellakin paremmin liilat. (Jos siis ymmärsin oikein, että liilat silmät olivat esim. kortissa.
    Itse pidän pienemmistä silmistä. Nuo ovat mielestäni liian isot.
    Asu ja peruukki ovat ihania <3!
    Asu henkii sellaista maalaistyttö/kansallispuku teemaa ja peruukki sopii siihen.

    Sulle on muuten UKK-osiossa kysymys. En keksinyt, että minne laitan sen, joten laitoin sinne. Et ole varmaan huomannut :-).

    VastaaPoista
  2. Voi miten suloinen tämä pikkuneiti onkaan asusetteineen päivineen!❤
    Laitathan neidistä pian lisää kuvia?

    VastaaPoista
  3. Voi mikä pikkuinen! ^3^ ♥ Onnittelut uutukaisesta!

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html