24.5.17

Aikainen syntymäpäivälahja

Hei kaikille! :) Sain tänään rakkaalta poikaystävältäni syntymäpäivälahjan hieman etukäteen eli sain siis muutaman figuurin ja pehmolelun sekä paidan. Kaikki nämä tuotteet on tilattu Blizzardin viralliselta sivulta. :)

Ensimmäisenä haluan esitellä teille ihanan Overwatch Dva with Meka figuurin joka on siis Funko Pop!

 Funko Popiksi tässä figuurissa on todella paljon yksityiskohtia ja tämä on tosiaan hieman isompi kuin normaalit Funko Popit. Tämä on kyllä tosi kiva.♥









 Ja tosiaan tässä figuurissa saa tämän luukun auki! Kiljahdin kun näin tuon pienen Dvan ekaa kertaa, koska se on niin pieni ja söpö. ♥









 Sain myös Tracer Funko Pop figuurin. :)





 Lisäksi pehmolelun jonka oon halunnut siitä lätien kun näin tämän pelissä. Nämä on vaan niiiin söpöjä! Tämä on siis Patchimari pehmo, jota näkyy Overwatchissa melkeen jokaisessa mapissa. ♥ Tämä pehmolelu muuten vinkuu oikeastikkin!



 Loppuun vielä laatikkokuvia:



Kiitos kun katsoitte!

3 kommenttia:

  1. Naw. Tosi kivoja! ^__^ Vaikken Funko Popeista tykkää, tuo D.va näyttää ihanalta!

    Ja Pachimari on söppänä! <3

    VastaaPoista
  2. Hyvää syntymäpäivää jo näin etukäteen, ja ihan huippua että sullakin on Funko Poppeja!❤
    Mä omistan tällähetkellö yhden Funkon, joka on Newt Scamander, mutta tarkoitus olisi laajentaa kokoelmaa hieman isommaksi.
    Noi sun funkot on tosi kauniita ja varsinkin tuo D.va on ihastuttava ensinnäkin koollaan ja kaikilla yksityiskohdillaan.

    Aiotko muuten pitää Funkoja vain koristeena vai kuvailla niitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enimmäkseen ajattelin koristeena pitää. En oo oikeen muitakaan figuurejani erityisemmin kuvannut. :D

      Poista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html