28.5.17

Matkanukke Lilja kyläilemässä

Hei! Pullip Suomi -foorumin matkanukke nimeltä Lilja kävi myös minun luona kylässäni. Tämä matkanukke on siis sellainen, johon foorumilla olleet jäsenet ovat osallistuneet yhdessä ja laittaneet pienen summan jotta tämän nuken hankinta olisi mahdollista. Lisäksi jokainen osallistuja on lisännyt aina nuken matkaan hieman tavaraa/vaatteita/peruukkeja. Lopuksi tämä nukke arvotaan jollekkin onnekkaalle osallistujalle. Minä en kuitenkaan ole tässä projektissa ollut mukana ollenkaan, mutta sain silti ystäväni (http://sweetneatcrafts.blogspot.fi/) ansiosta tavata Liljan ja ottaa hänestä kuvia. ♥ Lilja on malliltaan Pullip Yuri.
Tässä Lilja pienen kissani Mirukin kanssa (Pang-ju Milk-Pang). ♥

 Vasemmalta oikealle: Cinnamon, Lilja, Miruki ja ystäväni Blythe.

 Lilja lainasi Benatan peruukkia ja se sopi tälle neidille tosi hyvin!
 Cinnamon tekee tuttavuutta. ♥

 Kokeiltiin tälle neidille myös My Melodyn stock peruukkia ja jopa tämä peruukki sopii hänelle.. Tämä nukke on siis uskomattoman muuntautumiskykyinen! 
Koska Lilja kävi myös minun luonani (epävirallisissa merkeissä) annoin neidille mukaan tuon pienen Lalaloopsy nuken. :)

 Benata (Pullip Barasuishou) & Lilja.
 Ystäväni ihana Blythe Varsity Dean. ♥
 Sour (Pullip Souseiseki) & Lilja. ♥

Kiitos kun katsoitte!

1 kommentti:

  1. Lilja on kyllä ihana, ja on kivaa katsella minne hän kulkeutuukin nukkeilijalta toiselle!❤
    Nukke on myös kuten tuolla sanoitkin todella muuntautumiskykyinen, kun tuntuu, että joka peruukki on hyvän näköinen. ^ω^

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html