25.6.17

Dollzone Luna on myyty

Hei kaikille! Jälleen pieni ilmoitus eli tosiaan kuten otsikko sanoo, olen jälleen myynyt yhden pienoiseni eli Moyoni (Dollzone BB Lunan). Tämä neiti on ollut mulla aika pitkään eli jo 5.3.2013 asti ja hän oli tosiaan mun ensimmäinen kokonainen hartsinukke.

Tällä kerralla täytyy sanoa, että vähän haikein mielin luovun hänestä, koska onhan hän todella söpö, mutta jotenkain en enää pysty samalla tavalla bondata tämän neidin kanssa niinkuin ennen, siksi päädyin luopua hänestä.

Tässä muistoja vuosien varrelta. Nämä ovat ensimmäisiä kuvia tästä nukesta kun sain hänet (pahoittelen jos kuvat ovat erikokoisia):



 ^ Ehdottomasti yksiä suosikki kuviani tästä tyttösestä. ♥
Myöhemmin neiti sai uuden peruukin ja silmät:
Ostin tämän neidin tosiaan Pullip Suomi foorumilta aikoinaan käytettynä ja tämä meikki mikä näissä vanhemmissa kuvissa tällä neidillä oli, on Uninun tekemä.

Tämä neiti sai myös jokin aika sitten (27.3.2017) uuden meikin jonka teki hänelle Yenna/DimensionDolls. Tämä meikki on kyllä aivan ihana tällä neidillä, mutta se ei auttanut bondaus ongelmissa valitettavasti. Tämän näköisenä tämä neiti kuitenkin lähti täältä uudelle omistajalle.. ♥




Kiitos kun katsoitte!

Ps. Tiedän että en oo hetkeen kuvannut nukkejani, mutta koitan nyt tässä ryhdistäytyä ja saada postauksia tulemaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html