11.6.17

Maalla

Hei! Tänä viikonloppuna kävin maalla käymässä ja mukaan tuli muutama nukkeni, tässä kuvia heistä. :) Kuvia on tosiaan aika paljon, koska olin 'reissussa' koko viikonlopun. Toivottavasti pidätte!

Ensimmäisenä aloitetaan Sofiasta (Pullip Full Custom Suiseiseki - customi mun tekemä). Tämä neiti sai uuden asun, joka on siis Pullip Tiphonan stock ja täytyy sanoa että tämä asu on aivan ihana. ♥ Mikä taas ei ollut niin ihanaa on aina tämän nuken kuvaaminen, vaikka tämä neiti onkin tosi ihana, niin tuon kirkkaan peruukin takia on joskus tosi vaikeaa saada otettua kivoja kuvia. Nuken täytyy aina olla varjossa kuvia varten, koska muuten peruukki on aivan liian kirkas ja erottuu kuvissa oudosti.. Lisäksi tämän nuken pää keikkuu niin kamalasti, että joskus jopa istuminen aiheuttaa ongelmia, mutta sain silti otettua tosi kivoja kuvia hänestä. :)  Sofia on kaikkine vikoineen silti mulle tosi rakas. ♥










 ^ Ja tässä kuvassa oleva kivi auttoi noissa istumis kuvissa. :D Neiti ei oikeasti pystynyt istumaan edes noin ilman kaatumista. Ja tosiaan nuo kengät eivät ole tämän asun kengät vaan Coolcatin, koska tämän asun kengät ei pysyneet fiksusti obitsun kanssa jalassa.





 Mukana oli myös pienoinen Moyoni (Dollzone BB Luna). :) Tässä muutama räpsy hänestä.



Lisäksi tottakai myös Mabel (Bluefairy Tinyfairy Olive) pääsi mukaan reissuun. ♥ Mabelillä on tosiaan uusi peruukki näissä kuvissa, mutta en ole oikeen vieläkään varma tykkäänkö siitä vaiko en.. Mutta näin kesätukaksi se käy tosi hyvin. :)






Loppuun vielä kuvia mun rakkaasta Oceanasta (Luts Tiny Delf Gretel). ♥ Tällä kuvausreissulla jotenkin tajusin yhä enemmän miten paljon mää rakastan tätä pikkusta. :)













Kiitos kun katsoitte!

3 kommenttia:

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html