1.12.17

1. Joulukuuta - Chi

Hei! Ajattelin tänävuonna tehdä joulukalenterin tänne blogiini, joka sisältää suurimmaksi osaksi kuvia, mutta koitan kyllä kirjottaakkin joka päivälle jotain siitä nukesta kenestä on kuvia. :)


Kalenterin ensimmäinen luukku - Chi (Pullip Regeneration Moon):
 Pullip Regeneration Moon on viidestoista Pullip-perheen nukkeni. Tätä nukkehankintaa en suunnitellut ollenkaan - se tapahtui oikeastaan vahingossa. Näin tämän nuken eräässä kaupassa Helsingissä, nimeltä Kukunor (jota ei enää ole) ja jostakin syystä rakastuin tähän nukkeen heti. Jotenkin tämän nuken yksinkertainen meikki ja se kissa asu sekä peruukki iski muhun, joten oli vain pakko saada tämä neiti ja ei ole kyllä kaduttanut ollenkaan vaikka se "heräteostos" olikin. 

Myöhemmin kun vaihdoin tälle nukelle paksummat ripset, tämä neiti heräsi suorastaan kukkaan. Peruukin kanssa mulla oli vaikeuksia tämän neidin kanssa, mutta nyt olen jo todella tyytyväinen häneen - haluan tosin hankkia tälle neidille taas uuden peruukin, en siksi ettenkö tykkäisi nykyisestä, vaan koska haluan hänelle vähän eri tyylisemmän peruukin. Neiti odottaa siis uutta peruukkia ensi vuodelle. ~

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, joulukalenteri! Odotan innolla tulevia luukkuja. <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että sulla riittää aika ja motivaatio joulukalenterin tekoon!❤
    Kuvien tausta on aivan huikea, rakastan erilaisia bokeh-taustoja ja kuviesi tausta luo suloisen rauhaisaa tunnelmaa kuviin.
    Ihanaa joulunodotusta sinulle!

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html