19.12.17

19. Joulukuuta - Sour & Kenny

Kalenterin yhdeksästoista luukku - Sour (Pullip Souseiseki) & Kenny (Taeyang Tantus):
Sourin sain jo hyvin vairhaisessa vaiheessa nukkeiluani eli 18.10.2010. Tämän nuken halusin heti, kun näin tämän henkilön kuvat *klick*. Tämä nukke oli siis jo niin söpö stockkina, että mulle tuli hänestä muutamien kuvien näkemisen jälkeen pakko saada -fiilis.

Sourin nimi ei sinällään tarkoita mitään, vaikka sille englannin käännös onkin. Syy miksi tämä "hapan" tuli hänen nimeksi on se, että minusta se vain sopi tämän nuken nimeksi ja oli aika lähellä 'Souseisekiä'. Nukke ei siis ole millään tavalla hapan, vaikka sitä hänen nimensä tarkoittaakin.. :D Sour on siis puhtaasti tämän nuken nimi siksi, että se sopii hänelle niin hyvin. ♥

Kenny oli ensimmäinen Taeyang nukkeni ja hänet sain 7.2.2011. Kennystä tuli melkeen samantien Sourin poikaystävä kun hän tänne saapui, koska nämä kaksi sopi niin hyvin yhteen. Kennyn nimi tuli alunperin South Parkista, mutta hahmona tai nukkena hän ei ole yhtään samanlainen kun South Parkin Kenny.. Se nimi oli minusta vaan kiva ja se tuli siitä sarjasta mieleen tälle nukelle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html