5.12.17

5. Joulukuuta - Benata & Danbo

Kalenterin viides luukku - Benata (Pullip Barasuishou) & Danbo (Revoltech Danboard):
Kuten moni tietää, Benata ja Danbo on tosi hyviä ystäviä. Syy miksi näistä kahdesta tuli ystävyksiä oli oikeastaan vahinko. Kun sain Benatalle tuon asun (Pullip Alice in Steampunk world stock asu), jotenkin mun aivoissa klikkas ja tajusin, miten hyvin mun Danbo figuuri ja Benata sopii yhteen ja samaan kuvaan ja päätin mennä ottamaan ulkokuvia heistä ja sen jälkeen nämä kaksi ovat olleet erottamattomia.

Benatan sain 28.3.2011 ja hän oli seitsemäs nukkeni, syy miksi halusin tämän nuken oli nämä Untuvikon kuvat *klick*. Jotenkin vaan ihastuin tähän neitiin niin kovasti ja tykkään myös muistakin (vanhoista) Rozen Maiden nukeista, ne kaikki on niin kivoja. Vaihdoin Benatan stock silmät joku aika sitten takaisin, koska jotenkin tykkään niistäkin niin paljon. Toki hänellä oli jossakin vaiheessa Cool Catin silmät, mutta jo silloin tuli ikävä tämän nuken stockkeja. Tätä neitiä tulee kuvattua tosi usein, koska lyhyiden hiuksien takia se on jotenkin helppoa. Tuntuu ettei tarvitse laittaa hiuksia niin paljon kun tätä neitiä kuvaa. Helposti kuvattava nukke siis. ♥
 Extra - Levi (Taeyang Filato):
 Ei pidä missään nimessä tietenkään unohtaa sitä, että Benata ja Levi on pariskunta. Tämä ujo kaksikko on olleet pari jo aika pitkään, vaikka heistä ei paljoa kuvia olekkaan.

 Taeyang Tantus oli ensimmäinen Taeyang johon tykästyin, mutta en tajunnut hankkia tätä nukkea ajoissa, koska se meni pois markkinoilta sillon kun tajusin miten kiva hän olisi. Onneksi kuitenkin löysin tämän nuken Pullip Suomesta ja ostin hänet samantien. Tuohon aikaan en siis voinut edes harkita ulkomailta tilaamista niin siksi hänen löytäminen oli vaikeaa, mutta pääasia että sain tämän nuken. :)

2 kommenttia:

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html