16.6.18

Barbie the Icon -näyttely

Hei! Kävin siis Barbie the Icon -näyttelyssä Kansallismuseossa Helsingissä 13.6. Mun kamerasta loppui akku ennenkuin kerkesin ottaa kuvia kaikista nukeista, mutta sain suurimmasta osasta kuvat. Harmittaa siis kun unohdin ottaa vara akut mukaan.. Loput joista en kerinnyt saada kuvia oli mm. lelu Barbie nuket, julkkis/fantasia Barbie nuket ja eri maista tehdyt Barbie nuket. Uskottelen kuitenkin itselleni, että sain kaikista arvokkaista Collector nukeista kuvat.. Ainakin toivon näin! :)
 
Ensimmäisenä näyttelyssä oli paljon vanhoja Barbie nukkeja ja vähän Barbien historiasta. Seuraava huone oli täynä kauniita Collector nukkeja. Tämän jälkeen kamerasta loppui akku, mutta vikat huoneet oli aiemmin mainitsemani huoneet. 

Kaiken kaikkiaan todella ihana näyttely ja suosittelen kyllä käymään täällä. ♥ Nyt kuviin:




















 Tämä nukke oli huomattavasti isompi kuin muut. :)

















 Tämä laatikko, nämä peruukit.. Voi ihanuus! ♥


















 Tämän nuken hiukset on niiin ihanat. ♥









 Nämä mekot on ihania. ♥











 Nämä isot hiukset on niin ihanat, en kestä! ♥







 Tämän nuken voisin ottaa itselleni ihan mielelläni. ♥






 Mielestäni tämän näyttelyn näyttävimmät asut olivat tässä kaapissa. Todella upeita asuja. ♥
























 Voisin ottaa nämä taulut kotiini, niin kivoja! ♥





Kiitos kun katsoitte!

3 kommenttia:

  1. Oon itsekin käynyt tän näyttelyn katsomassa! Tykkäsin kovasti, näytillä oli paljon ihastuttavia nukkeja. Kivoja kuvia oot räpsinyt <3

    VastaaPoista
  2. Upeita nukkeja ja kivoja kuvia!<3 Tuolla näyttelyssä täytyy kyllä ehdottomasti päästä käymään, haluan nähdä kaikki nuo upeat ja erilaiset nuket ja itse näyttelykin näyttää kivasti rakennetulta!

    VastaaPoista
  3. Ensin aattelin että tämä näyttely olisi samanlainen kuin eräs Barbie- näytttely jonka näin parivuotta sitten Ranskassa, mutta ei ollutkaan...joten nyt tietty haluu päästä näkee omin silmin nuo kaikki ihanuudet.

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html