22.9.18

Fleurin uusi peruukki ♥

Hei! Kävin tänään kuvaamassa nukkeani yhden kävelytien vieressä ja oli aika awkward kuvata siinä, koska siitä kulkee ihmisiä jatkuvasti kävellen tai pyörällä, mutta se oli sillä hetkellä paras kohta kuvata, koska siinä oli kauniisti auringonvaloa. Hetken kun olin kuvannut siinä, niin siitä meni ohi pyöräillen 3 tyttöä, ne kääntyi takaisin ja tuli sanomaan mulle että: "Sun nukke on tosi kaunis". Ne myös kertoi, että ne kerää Pullippeja, mutta en itse jotenkain saanut sanotuksi että kerään myös Pullippeja, koska se tilanne tuli niin yhtäkkiä. Tämä piristi mun päivää ihan älyttömästi! Harvemmin tapahtuu mitään tällästä kun oon kuvaamassa - yleensä saan vaan oudoksuneita katseita, mutta tämä oli tosi suloista. ^^

Fleur (Fairyland Fairyline Sircca) on tosiaan saanut uuden peruukin ja tässä kuvia hänestä sillä. ♥ Tämän nuken peruukkikriisi taitaa olla viimeinkin ohi. :) Tämä uus peruukki on tosin vähän pörröinen näissä kuvissa kun unohdin siistiä sen ennenkuin lähdin ulos, mutta ehkä ensi kerralla sitten. Ostin tämän peruukin Etsystä KateDollAtelier nimiseltä myyjältä.











Kiitos kun katsoitte!

2 kommenttia:

  1. Fleur on niin kaunis ja tuo peruukki sopii hänelle upeasti!! Ihastelinnoiden silmien säihkettä ja yksityiskohtia asussa pitkään.
    Ja tosi suloinen tuo tarinasi kuvausretkeltäsi, liian harvoin saa tuollaista palautetta ohikulkijoilta.

    VastaaPoista
  2. Ihania syyskuvia. Piristää kun meikän ikkunassa näkyy nyt vain kaaottinen myrsky ja vedenpaisumus. Pidän tosi paljon noista silmistä. Ovat niin eläväisennäköiset. Peruukki on myös sävyltään sopiva tytön muuhun värimaailmaan. Kaunis valo näissä kuvissa. Tuolta syksyn pitääkin näyttää.

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html