17.11.18

Bernicen uusi asu ♥

Moikka! En ole taas postannut hetkeen, koska koulussa on ollut paljon töitä ja muita asioita, jotka on vienyt kaiken ajan pois nukeista - lisäksi sää on ollut muutenkin niin huono ettei se ole oikeen inspiroinut ottamaan kuvia. Nuket ovat toki kiinnostaneet kovasti tästä kaikesta huolimatta.

Lisäksi toinen syy mikä on lannistanut kuvaus intoani on Flickr uudistus, jonka mukaan Flickr muuttuu ihan täysin. Kaikki "ilmaiset" käyttäjät muuttuvat niin, että kuva rajoitus on 1000 kuvaa per käyttäjä. Jos ostat Pro -käyttäjän (mikä oli jotain 50dollaria vuodessa?) saat ladata rajattomasti kuvia. Tämä tarkoittaa siis sitä, että suurinosa mun kuvista foorumeilla tulee katoamaan kokonaan ellen sitten päädy ostamaan Pro -käyttäjätiliä, mutta en tiedä.. Tuskin teen niin. 

Tämä uudistus johtaa siis minun kohdalla siihen, että en tule postaamaan kuvia enään foorumeille mikä on todella sääli, mutta en oikeen voi tälle asialle muutakaan.. Lisäksi suurinosa mun postaamista kuvista häviää foorumeilta kokonaan. Harmittaa vaan suunnattomasti. Tämän suhteen ei ole siis oikeen kiinnostanut kuvata nukkeja, kun ei niitä kuvia voi edes foorumille jakaa - tai voi, mutta mitä järkeä kun ne katoaa ihan pian?..

 Kaikesta tästä huolimatta tänään kuitenkin päätin käydä ottamassa kuvia Bernicestä (Pullip Grell) hänen uudella asulla, joka on siis Pullip Prunellan stock. ♥





Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html