18.2.19

Uusi logo/vesileima

Hei! Haluan näyttää teille mun uuden logon/vesileiman, jota tulen käyttämään kuvissani tästä postauksesta eteenpäin. ^^ Logon tein Adobe Illustratorilla (vektorilla). Alunperin tein sellaisen logon, jossa oli enemmän koristeita, mutta huomasin sitä kuvaan kokeillessa, että eihän ne koristeet edes näy, kun vesileiman on tarkoitus olla kuitenkin aika pieni, joten päädyin sitten vähän simppelimpään ratkaisuun. Toivottavasti pidätte tästä!
 Tässä kaksi esimerkki kuvaa, joissa on uusi logoni. Luonnollisesti valkoista/vaaleaa käytän tummemmissa kuvissa, joissa musta ei näkyisi ja tummaa logoa taas päinvastoin.

Kiitos kun katsoitte!

1 kommentti:

  1. Hieno logo. Olenkin aina miettinyt, kuinka nämä tehdään. Ei itseltä nimittäin löydy kovastikaan visuaalista silmää näihin töihin. Meillä on yrityksen logo parhaillaan sellainen, että en ole oikein tyytyväinen. Voi olla, että etsimme jonkun tekemään uuden logosuunnittelun meille.

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html