6.4.19

Lähikuvia Pipos "Never Ending Dream" Cheshire Grey meikistä

Moi! Mun on jo pitkään pitänyt tehdä tämä postaus, mutta en ole saanut aikaiseksi aiemmin - tässä se nyt on kuitenkin viimein! Tällä nukella on tosiaan bodyblushi ja muutenkin enemmän meikkiä kaikkialla niin tästä on paljon enemmän kuvia kuin muista siitä johtuen.
 
 Nämä kuvat on sellaisia varten, jotka haluaa nähdä tarkasti/lähietäisyydeltä miltä tämän nuken firma meikki näyttää. Jos haluat nähdä muidenkin nukkejeni meikit läheltä niin löydät kuvat täältä:
 Jos kuvissa näkyy pieniä mustia pisteitä, ne on pölyä. Koitin kyllä puhdistaa, mutta niitä silti tulee aina jostakin kuviin! 

Kokonaiskuva (kissamaski):
 Kulmakarva:
 Silmämeikki:
 Toinen puoli arpi:

 Nenä:

 Hampaat:


 Verisuonia sivussa (näitä löytyy myös muualtakin):
 Pääkallo kokonaiskuva (kissamaskin alla):
 Silmämeikki:
 Nenä:
 Hampaat:
 Tässä kallossa on paljon kaiverruksia ja "jälkiä" jotka on tehty siis tarkoituksella:



 Rintapala:



 Magneetit siipiä ja häntää varten:
 Siivissä on myös vähän väriä molemmin puolin:
 Hännän päässä myös samaa väriä:

 Huomasin myös tässä vaiheessa vasta, että nuken päästä (kissamaskista) löytyy 6.8 merkintä molemmin puolin. ^^' 6.8 tarkoittaa siis sitä, kun tätä nukkea on alettu valmistamaan 6. elokuuta.

Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html