10.8.22

Pienen puron äärellä

Moikka! Sunnuntaina kävin kävelylenkillä ja "eksyin", jolloin löysin sattumalta kauniin kuvauspaikan. ♥ Harmi tosin, että tämä pieni puro oli nyt tyrehtynyt kun kävin eilen nämä kuvat räpsimässä. On siis kerinnyt kuivahtaa sen verran, ettei vesi enää kulkenut läpi muuta kuin ihan vähän. Sunnuntaina oli siis isompi virtaus. Joka tapauksessa, mielestäni tuli silti ihan kivoja kuvia. ^^ Mukaan kuvausreissulle lähti ihana Myrtleni (Pullip Seila).
 
 
Sunnuntaina vesi tosiaan kulki tästä kivien lävitse, mutta nyt virta oli melkeen kokonaan tyrehtynyt.
 
 
 
 
Ja koska rakastan syksyä niin oli niin ihana nähdä kun tää yksi lehti tipahti tuohon veteen. ♥ Näistä kuvista tuli sen johdosta yksiä suosikkeja tällä reissulla.
 
 
Näitä kuvia ottaessa olin niin kovissa kivuissa ja tuskassa, kun nukke oli ensinnäkin tosi vaikea saada pysymään tuossa kivellä, koska se oli niin epätasainen ja koska jouduin itse kyykistelemään tosi epämukavan maaston päällä. Meinasin pari kertaa jopa horjahtaa veteen.. ^^' Onneksi nuken pysymisessä auttoi grillitikku nuken takana eikä nukke onneksi kokenut vaaroja kuvausreissun aikana.. toisinkuin minä itse heh.
 
 
 
 
 
Tästä tuli myös ihana kuva. ^^
 
 
 
 
 
Lopuksi otin vielä pari kuvaa viereisessä maastossa. ^^
 
 
 
 
Kiitos kun katsoitte!

2 kommenttia:

  1. Onpa huikea kuvauspaikka! Tosi kivoja tarkennuksia näissä kuvissa, tollaset linssin edessä olevat epätarkat ruohonkorret tuo kivaa pehmeyttä kuviin <3

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia! Veden ja maan elementit yhdistyvät näissä kauniisti <3 Joskus eksymällä löytää parhaat paikat. :) Mitäpä sitä ei tekisi kunnon nukkekuvien eteen x) Itte kerran makasin metsäpolulla nukkeja kuvaamassa ja ohikulkija säikähti, että onko mulla jokin hätänä xD (ei nähnyt sieltä kauempaa, että mulla oli kamera kädessä ja nuket kuvattavana)

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html