24.3.13

Endyä 24.3

Jälleen tänään kuvailin ja tälläkertaa Hangryäni eli Endyä. :) Kokeilin Endylle Kennyn peruukkia ja mulla on muutenkin tarkoitus hankkia tyttöselle musta karvaperuukki niin tämä todisti sen, että peruukki sopii. :) (Tämä nukke ei ole enää minun omistuksessa, olen myynyt tämän nuken)




Kiitos katselustasi!
Ps. Osa teistä valitti, että fontti on liian pienellä, onko nyt hyvä kun korjasin asiaa? ^^

9 kommenttia:

  1. Söpöjä kuvia nun



    minunsuloisetnuket.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Nyt on tosi hyvä fontti! :) Ihania kuvia niin söpöjä!! :))
    Anteeks viel siit valituksest! :)

    VastaaPoista
  3. Siis aivan ihana blogi!! Vihdoinkin mä löysin täältä Suomesta jonkun, joka tykkää ainakin hieman figuureista! ^___^ Ootko kauankin keränny, tai onko jotain tiettyä tyylisuuntaa figuureilla? :D On tosi ihana kokoelma!

    Ja ihana blogi, sekät tietysti nuket :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! ^^ Figuureja oon keränny viimekesästä asti ja ei oo mitään tiettyä suuntaa, ostan Figuurit ihan ulkonäön perusteella, en ajattele sarjaa tai mitään ostaessani. :D

      Poista
    2. Niin ja nukkejen suhteen niin niitä oon kerännyt jo yli 2-vuotta. :)

      Poista
    3. :) Vau, sulla on niitä aika paljon siihen verrattuna että itse olen niitä keränny viisi vuotta... ^____^ heh, mäkin ihastun ulkonäköön useimmiten :3 tosi ihania ovat kaikki!

      Poista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html