30.6.16

Lämmin päivä

Tänään oli parin sadepäivän jälkeen ihan nätti ja lämmin päivä, joten kävin kuvaamassa paria nukkeani. Aloitetaan Garonasta (Pullip Chill). :)



 Sitten pitkästä aikaa Kinokoa (Azone Little Maid Chisa XS pureneemo). ♥




 Ja loppuun vielä pari ulkokuvaa mun Monster High nukeista. :) Frankie Stein:

 Rochelle Goyle:
Kiitos kun katsoitte!

7 kommenttia:

  1. Todella kauniita kuvia! Pidin erityisesti kahdesta ensimmäisestä ♥ Kivan kuvauspaikan olet löytänyt ja tausta on kivan hämyinen, kohdistus todellakin kunnossa :)

    Heitin sulle haasteen, sillä pidän blogistasi kovasti http://mammamiiau.blogspot.fi/2016/07/blogger-recognition-award.html
    Vastaanottaminen on täysin vapaaehtoista :)

    VastaaPoista
  2. Moi! Ihania kuvia! Anteeksi jo valmiiksi, tästä tulee pitkä kommentti. :) Haluisin kysyä pari asiaa pullipeihin liittyen. En tiedä oletko vastannut samoihin kysymyksiin jo jossain mutta ainakaan UKK:sta ei löytynyt. :)
    1. Voiko pullipille ostaa obitsun vasta jos stock-vartalo hajoaa?
    2. Kilalassa myydään kursseja, joihin sisältyy mio-kit, mutta tiedätkö voiko sieltä ostaa myös erikseen? Ja paljonko maksaa? Pullipstylessa 35e, mutten sieltä haluaisi tilata, koska niin suuret postikulut ja tulliriski. :)
    3. Onko mun järkeväänostaa mio-kit, vaikkei mulla ole koskaan ollut pullipia? Oon kyllä harjoitellut customointia Barbielle XD
    4. Voiko nuken lakkaukseen käyttää mitä tahansa öljytöntä ja asetoonitonta yms. lakkaa? Ja onko vaan mieleipidekysymys että käyttääkö matta vai kiiltävää lakkaa?
    5. Sanoit että sen folion käyttö on vain mieleipidekysymys, mutta kuuluuko sellaisiin mollamanian värillisiin chippeihin joku tausta? (Siellä siis lähes kaikki chipit samanlaisia)
    Anteeksi jos kysyin jotain mitä on jo useasti kysytty. :) Ja pullip-videosi on ihania ja niistä tulee olemaan paljon apua mulle. :)<3��❤❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Sen voi ihan itse päättää millon ostaa. Jos tykkää stock kehosta ei tarvitse ostaa ikinä obitsua.
      2. Kannattaa katsoa Kilalan sivulta. Oli siellä ainakin joku aika sitten MIO-kittejä myynnissä.
      3. Ihan oma päätös, vaikea sanoa toisen puolesta.
      4. Ei ihan kaikki käy. Jotkut lakat voi olla liian jykeviä Pullipille ja ne tekee siihen liian kovan kerroksen. Suosittelen Fantasiapelien Army Painteriä.
      5. Useimpiin kuuluu.

      Poista
    2. Okei, kiitos paljon. :)

      Poista
  3. Hei Siniirr! :) Minun mielestäni olet taitava kuvaamaan sekä customoimaan! Mistä suosittelisit ostamaan peruukkeja pullip nukelle? Kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä sun nukkejen peruukit on hankittu?
      -Cancanilta, Paraboxilta, Leekeltä ja ForMyDollilta. Nukkeprofiileissa lukee kenellä on minkäkin firman peruukki.

      Poista
    2. http://sininnukkeblogg.blogspot.fi/p/ukk.html

      Poista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html