1.10.16

Suosikki nukke-Instagramini

Moi! Sanoin Suosikki nukkeblogini postauksessa, että tekisin tälläisen jossain vaiheessa ja tässäpä se nyt olisi. Mää seuraan suomalaisia sekä ulkomaalaisia nukkekeräilijöitä @Siniirrdolls käyttäjälläni joten aion mainita molempia. Koska Instagram on ainoastaan kuvia eikä niinkään tekstiä aion vaan luetella tähän suosikki Instagramejäni ilman mitään erityistä tekstiä. Haluaisin vielä seuraavaksi tulevaisuudessa tehdä suosikki Flickr käyttäjät, kun sielläkin on paljon kauniita kuvia ottavia ihmisiä. :)


Nämä kaikki ovat siis ansainneet maininnan sen takia, että heillä on kivoja ja nättejä kuvia sekä nukkeja! Jotkut joilla on myös Instagram olen jo maininnut edellisessä postauksessani Suosikki nukkeblogini, joten en maininnut heitä uudestaan vaikka seuraankin heitä Instagramissa. Tämä ei ole mikään "haaste" eikä tämä myöskään velvoita näitä mainitsemiani Instagramejä mainostamaan minun blogiani tai Instagramiani. Näiden henkilöiden ei tarvitse myöskään lukea blogiani tai seurata Instagramiani. Lisäksi mainitsemani henkilöt eivät ole IRL kavereitani, joten en mainosta tässä kavereideni blogeja. Huomatkaa myös, että eivät todellakaan kaikki jotka tässä mainitsen lue minun blogiani, joten en ole maininnut heitä sen takia vaan ihan siksi että pidän heidän kuvistaan. :)

Jos sinun Instagramiasi ei mainittu, kyseessä ei ole mitään henkilökohtaista, tässä on vain rehellisesti suosikki Instagram tilit, joita seuraan. :) En kuitenkaan ihan kaikkia suosikkejani tässä maininnut koska niitä on niin paljon, mutta tässä kuitenkin yrittää olla ainakin suurinosa. Lisäksi en mainitse näitä Instagramejä sen takia että "ne ovat suosittuja" vaan ihan rehellisesti siksi että pidän näistä!
 
In English: I wanted to make this post and give a shoutout for lovely doll Instagram accounts with beautiful dolls and pictures. I made this because I like these Instagram accounts a lot and I want them to keep up the good work. :) This is not "challenge" and these people that I mentioned doesn't need to do anything. You don't have to follow my blog or Instagram or give me shoutout. I just honestly like these Instagram accounts. :)

Nyt niihin tileihin joita seuraan! :) Nämä ei ole "paremmuus järjestyksessä" vaan ihan sattumanvaraisessa järjestyksessä.

@inadolls

@welianaw

@viaukodolls

@squishtagram

@sophiavanille

@_vegadoll

@aino_o

@perfectlypullips

@orememo

@midnightpullips

@littlesweetdolls

@ludwig.vs

@polka.dolls.fabrics

@yummysweetsdolls

@jannmakesthings

@livia_vitonis

@megaprincezs

@summer_ninatsu

 @turbow

 @puolakkahillo

 @blythebycihui

 @mianmianmianmianmian

 @junjun2060

@idadolls

 @triskellgreen
Vaikka en yleensä kommentoikkaan melkeen kenellekkään niin haluan, että nämä mainitsemani ihmiset tietää, että oon kyllä huomannut niiden kauniit kuvat ja nuket ja haluan että kaikki te jatkatte samaan malliin. :) Toivon samalla että lukijani löytävät tästä uutta seurattavaa!

Kiitos kun katsoitte!

4 kommenttia:

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html