2.12.17

2. Joulukuuta - Draculaura

 Kalenterin toinen luukku - Draculaura Collector (Monster High):
Aloitin Monster High -nukkejen keräilyn ekan kerran 2011, mutta innostus lopahti 2012 jälkeen. 2016 sain kuitenkin lisä innostusta jatkaa näiden nukkejen keräilyä muiden nukkeilijoiden Monster High kuvien ansiosta.

Ensimmäisenä kun palasin näihin nukkeihin tarkistin, että millaisia julkaisuja näistä nukeista on tehty taukoni aikana ja kävin kaikki nuket läpi ja kun näin tämän Collector Draculauran tiesin, että haluan sen. Aluksi luulin, että tämä nukke oli jonkun tekemä custom, mutta kun huomasin, että sen voi vaan ostaa, niin mun oli pakko saada tämä.

Tämän nuken sain siis 25.5.2016 Ebaystä ja hän on tosiaan vähän korkeampi kuin muut MH-nuket ja hänellä on erikseen ripset eli tämä on tosiaan kaikella tasolla erilaisempi kuin muut Monsterit. Vaikka en kuvaakkaan tätä nukkea niin usein niin se on silti mulle tosi rakas. ♥

1 kommentti:

  1. Luulin niin kuin sinäkin, että tämä versio Draculaurasta oli jonkun tekemä custom. Oli niin erilainen muihin MH nukkeihin verrattuna. Hän on todella kaunis! Olet onnellinen omistaja! :)

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html