22.2.19

Nyxin uusi peruukki

Moi! ^^ Taisin sanoa aiemmassa postauksessa, että Nyxistä (Dreaming Doll Elva Sweet Rio) ei tule kuvia ennen kun hän on saanut vaatteet ja muut jutut, mutta en vaan malttanut olla kuvaamatta häntä. Tämä neiti sai tänään siis uuden peruukin. ♥ Silmätkin tuli postissa, mutta ne oli ihan liian tummansiniset, niin päädyin pitämään nämä silmät mitkä hänen mukana tuli, koska nämä on tosi kivat myös. 









 Loppuun lähikuvat tämän neidin meikistä. Nämä kuvat on sellaisia varten, jotka haluaa nähdä tarkasti/lähietäisyydeltä miltä tämän nuken firma meikki näyttää. Jos haluat nähdä muidenkin nukkejeni meikit läheltä niin löydät kuvat täältä:
 Jos kuvissa näkyy pieniä mustia pisteitä, ne on pölyä. Koitin kyllä puhdistaa, mutta niitä silti tulee aina jostakin kuviin!
 
Kokonaiskuva:
 Huulet:
 Silmämeikki:
 Kulmakarva:
 Ja tämä unohtui ekasta postauksesta, missä yleensä näytän kaikki firma jutut/logot jne. Tämä logo löytyy siis nuken pään sisältä. :)
Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html