14.7.16

Pullip Celsiy ja Dal Tweety on myyty

Hei taas kaikille seuraajilleni. :) Olen myymässä/myynyt Pullip Celsiyni (Debbie) ja Dal Tweetyni (Tellu). Tämä postaus on pieni muisto heistä. :)

Aloitetaan Pullip Celsiystä. Sain tämän nuken 10.7.2012 käytettynä. Minua ennen nukella on käsittääkseni ollut useita omistajia, jopa viisi. Nukella oli tänne tullessaan poskessa pari jälkeä ja pieniä puutteita, mutta stock meikki oli ihan kunnossa. En siis ikinä saanut tätä nukkea mitenkään uutena ja täysin ehoisana, mutta kaunis ja nätti tämä on edelleenkin minun silmissä. Täällä tämä nukke ei vaan tuntunut omalta. Nyt olen löytänyt nukelle kiinnostajan ostajan ja toivon että tämä saa uuden kodin.

Tässä kuva nukesta sen jälkeen kun sain hänet tänne, hän oli siis tämän näköinen jo tänne tullessaan. :)
Ja sitten kuvia vähän myöhemmin, nukke edelleen samanlainen kun tänne tullessaan. :)


 Ja hieman ennenkuin lähdin myymään tätä nukkea vaihdoin tämän nuken silmät. Hän lähti tälläisenä täältä.
Sitten Dal Tweety. Tämän nuken sain hyvin varhaisessa vaiheessa nukkeiluani 7.7.2011. Tästä nukesta on siis eniten muistoja kaikkiin myymiini nukkeihini verrattuna. Sillon kun sain tämän olin aika iloinen, mutten jostakin syystä niin tyytyväinen kun ajattelin olevani eli jo melkeen silloin kun tämän sain tuli sellainen olo, että olen valinnut väärin. Tämä nukke kuitenkin pysyi mukanani 5 vuotta enkä ole hirveästi harkinnut myyntiä, paitsi nyt viimeisen puolen vuoden aikana se on käynyt mielessäni aika monesti.. Dal Tweety on tosi söpö ja suloinen Dal, muttei minua varten. Toivoisin että tämäkin tyttönen löytäisi hyvän ja pysyvän kodin jostain muualta. :)

Tässä kuva nukesta kun sain hänet:
 Jossain vaiheessa peruukki vaihtui karvaperuukiksi:


 Tälläisenä tämä nukke lähti täältä.


Kiitos kun katsoitte!

6 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja suloisia kuvia! ❤
    Eikö nukeista luopuminen ole hirveän surullista?
    Postaile taas pian!
    ~Kiki

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! :)
    Niin se on joskus, että luopua pitää vaikka ei halua.
    Itselläni on vaikea luopua, vaikka ei aina omalta tunnu.
    Sitä vain toivoo että joku päivä se tunne muuttuu!
    Hauskaa kesänjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Näistä tosin halusin ihan luopua, vaikka vähän haikeaa onkin.

      Poista
  3. Onko Tellu jo myyt? Ja jos ei voisin harkita ostoa. :3

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html