17.9.16

Uusi MH tyttönen ♥

Heipähei! :) Jokinaika sitten löysin Citymarketista tämän kyseisen MH-nuken alennushintaan ja nyt viimein kävin hakemassa itselleni tälläisen tyttösen. Kaupassa katselin nuken kasvoja ja varmistin ettei mitään jälkiä ollut, mutta kun sain nuken paketista ulos huomasin, että toisenpuolen silmämeikki on vähän säröillä.. Harmittaa, kun kaupassa vielä varmistin, mutta enpä voi sille enää mitään. :( Voin toki joskus korjata asian, mutta toisaalta se on ihan sympaattinenkin ettei oo ihan toistensa peilikuva. Tämä nukke on siis Clawdeen Wolf Freak du Chic. :) Nyt viimein kuviin!






 Ja laitetaan loppuun vielä pari laatikkokuvaa. :)

Tänään tappelin myös BJD:n kanssa ja sain tosiaan vihdoinkin nuken stringattua. Nyt nukke taas taipuu paremmin ja tuntuu kuin uudelta. ♥ Otin vain pari kuvaa tästä nukesta, koska mulla on aina ongelmia kuvata BJD-nukkeja sisällä koska omasta mielestäni en oikeen osaa. :D Olisi siis joku muu päivä tarkoitus kuvata Lunaani (Bluefairy Tinyfairy Jasmine) enemmän ulkona. :)


Kiitos kun katsoitte!

7 kommenttia:

  1. Toi uus nukkes on ihana :) Munki tekis mieli ostaa joku monsteri ennen ku tulee ne uudet, mut toisaalta en viittis niihin rahoi pistää ): Kuvien tausta sopii muuten hyvin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkää en tykkää uusista mh-nukeista :(

      Poista
    2. Niin, se on harmillista kun uudet MH-nuket tulevat.. Mutta varmasti löytyy esim Huuto.netistä vielä vanhempia malleja! :)

      Poista
  2. Oih!
    Ihana tuo uusi monsteri. Nuo violetin sävyt ja suden (?) korvat on tosi ihanat yhdessä.
    Vaikka en kauheasti monster higheista tykkää tämä nukke vei sydämeni!
    Ja mitä väitit siitä, että et osaa kuvata BJDeitä sisällä? Nuo kuvathan ovat juuri loistavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. ♥ :) Ja joo Clawdeen Wolf on ihmissusi. ^^

      Poista
  3. Oih, ihana tuo uusi nukke💓Musta on ihan tyhmää, kun nyt tulee ne uudet Monster High nuket. 😥En tykkää niistä sitten yhtään!😣Toivottavasti vanhoja MH-nukkeja kuitenkin vielä myytäisiin, että lapset ja nukkeilijat voisivat vielä niitä ostaa.😊Ja sitten vielä yksi asia: minusta sun bjd-kuvat on täydellisii👌💘Luna on ihana nukke, ehkä jopa mun lemppari sun nukeista!😆💓Sori kun tuli näin pitkä kommentti.😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pitkät kommentit ei haittaa ollenkaan, niitä on kivempi lukea kuin muutaman sanan kommentteja. Oon samaa mieltä uusista MH-nukeista, ne ei oo niin kivoja kuin nämä vanhat ja valitettavasti Mattel ei aio tuottaa enää noita vanhoja nukkeja, joten ne ovat historiaa.. :( Siksi jos niitä nyt haluaa niin kannattaa hankkia vielä kun ovat vielä kohtuu hinnoissa!

      Poista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html