10.9.17

Little Pullip & Dal on myyty

Hei! Pieni ilmoitus asia vain - olen siis myynyt Little Pullip Black Diamondini ja Little Dal Risa Sweet Girlini. Näiden nukkejen myyntiä oon miettinyt oikeasti jo pidempäänkin ja nyt lopulta päädyin myymään nämä, koska oon todennut, että Littlet ei oo enään mun juttu. Ne on tosi söpöjä kyllä, mutta ehkä eniten mun kohdalla tökkii Littlejen kropat enkä todellakaan halunnut ostaa 10cm obitsua, koska mulla on tosi huonoja kokemuksia siitä. Päädyin siis myymään nämä kaksi söpöä tyttöä uuteen kotiin ystävälleni @jussiparkkiselle. :) Olen varma että neidit pääsevät hyvään kotiin. ♥

Tässä pieniä muistoja näistä nukeista vuosien varrella, aloitetaan Black Diamondista eli Emmasta. :) Emma oli kolmas nukkeni jonka sain eli tämä neiti on ollut mulla jo 12.9.2010 asti eli hieman haikein mielin luovun hänestä kuitenkin samaan aikaan, kun hän on ollut täällä lähes aina.. ♥ Tämä nukke on siinä mielessä ollut tosi hyvä nukke, koska en oo koskaan tarvinut hänelle uutta peruukkia, stock peruukki on nimittäin sen verran hyvä laatuinen ettei sitä ole koskaan tullut mieleenkään vaihtaa.

Tämä kuva on yksiä ensimmäisiä järjestelmä kameralla ottamiani kuvia tästä nukesta. :) Ennen tätä olen ottanut hänestä vaan kännykällä kuvia. Jotenkin oon aina tykännyt tästä kuvasta, vaikka se onkin vanha kuva.




 Ja lopussa uusimmat kuvat tästä neidistä:

 Ja myös Little Dal Risa Sweet Girlkin lähtee Jussin huomaan. Risa on ollut minulla myös aika pitkään, sain hänet nimittäin joululahjaksi vuonna 2011. Muistan hyvin miten innolla odottelin, että saan avata tämän nuken, koska onhan se nyt tosi sievä. ♥ Tämänkin neidin peruukki on ollut ihan hyvä laatuinen, koska en tätäkään ole koskaan vaihtanut.

Tämä oli ensimmäisiä kuvia hänestä, kun sain hänet ja tästäkin kuvasta oon tykännyt aina, jostakin syystä. Jotenkin se on vaan niin söpön näköinen tässä. :)





Ja tässä uusimmat kuvat hänestä:


Ja loppuun yhteiskuvat näistä neideistä. ♥


Kiitos kun katsoitte!
Ps. Olen myös lahjoittanut tämän Nendoroid Petite figuurin eteenpäin, koska en jaksanut sitä lähteä myymään (Nendoroid Petite Idolm@sister Cinderella Girls Rin Shibya):

4 kommenttia:

  1. Emma ja Risa ovat aivan ihania ja harmittaa hieman, että myit ne, mutta tämä oli sinun päätöksesi ja ymmärrän sinua todella hyvin. ;3 Lisäksi ne saavat varmasti hyvän uuden kodin!! >u< Tykkäsin erittäin paljon myös tämän postauksen kuvista!!! <3

    VastaaPoista
  2. Emma ja Risa ovat kyllä ihania, toivottavasti he pääsivät hyvään kotiin!❤
    Mitä muuten käytit Littlejen vaatteina?
    Itse olen alkanut miettimään obitsun hankkimista ja vaihtoa, sillä littlen stockille on vaikea löytää vaatteita ja kuvaaminen tympii pidemmän päälle taipumattomuuden takia

    VastaaPoista
  3. Aina se on parempi myydä, vaikka nukkesydäntä koskee. Toivottavasti Emma ja Risa (todella ihanat) pääsivät hyvään kotiin.

    VastaaPoista
  4. Saisimpa mäkin Pullippeja! Tää plogi on iiiiiihaaaanaaa!

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html