16.12.20

Cocoriang Arno saapui!

Hei! Tänään tänne saapui mun ensimmäinen Cocoriang nukke, Arno, jonka nimeksi tuli Shiro. ♥ Tämän nuken saapumisen kanssa oli aika paljon ongelmia, mutta teen siitä luultavimmin postauksen myöhemmin tänne. ^^' Valitettavasti Arno saapui tänään niin myöhään, että päivänvaloa ei ollut enää paljoa jäljellä, siksi otan hänestä parempia kuvia vasta huomenna.

Yllätyin tämän nuken avatessani ihan hirveästi siitä miten pieni hän onkaan! Tiesin siis kyllä jo tilatessa tämän nuken koon, mutta silti se tuntui jotenkin tosi extra pienelle kun oon tottunut Piposin eläin nukkeihin. ^^



 
Ja sitten laatikko kuvia:


Tämä Cocoriangin laatikko on aivan ihana! ♥
 
Laatikon pohjassa lukee suurinpiirtein näin suomennettuna:
Huomautus:
-Tämä nukke on käsintehty tuote, sen on tehnyt Cocoriangin käsityöläinen.
-Niin kauan kun annat huolenpitoa ja rakkautta nukellesi, se tulee aina olemaan luonasi.
-Tämä nukke on todella herkkä tuote, tehty polyuretaanista.
-Tämä nukke saattaa värjäytyä, jos se on altistunut ultravioletti valolle. Varothan suoraa auringonvaloa.

 
Tässä kaikki mitä tilasin! Valitettavasti mulla on pieni ongelma tuon toisen naamapalan kanssa. En pysty saamaan kyseisiä korvia kiinni siihen toiseen naamapalaan, koska korvien ja naamapalan molempien magneetit on negatiivisia eli miinus puolisia. Otin yhteyttä Cocoriangille tästä ongelmasta. Tästä johtuen en voi ottaa kuvia hänestä vielä tuolla toisella naamalla.

Kun otin silmät irti tästä pakkauksesta niin alta paljastui kissa, jolla on silmät kiinni. Jotenkin niin suloinen yksityiskohta!

Ja tässä vielä aitouskortti. Tämäkin on super söpö ja tosi pieni. ♥


Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html