16.5.21

Vierailu Kuhasalossa ♥

 Moikka! Eilen käytiin @Jussiparkkisen ja @Hattaraprinssin kanssa kuvaamassa Kuhasalossa. Rakastuin tuohon paikkaan ihan täysin ja olen ehdottomasti menossa sinne uudestaankin. ♥ Siellä on todella kauniit kuusimetsät ja kaunis rantavesikkö. Metsässä on myös ihania peikkoja. ^^ Suosittelen ehdottomasti käymään, jos luontopolut on mieleen!

 Ensimmäisenä kuvia Shirosta (Cocoriang Arno). ♥ Herralla on tosiaan viimeinkin käytössä tämä ihana kielinaama. ^^


Shiro tykkäsi kovasti, kun matkalla oli välillä lautoja joiden päältä oli hyvä kulkea eteenpäin. ^^




 Metsän jälkeen käveltiin tosiaan saariston päähän, jossa on ihana rantakivikko ja upeat maisemat. ♥ Kuvasin seuraavaksi Garonaa (Pullip Chill).




Loppuun Myrskyn ihana itse customoima Cassiopeia (Pullip MIO-kit Mocha). ♥

.. Ja Jussin ihana Monster High Spectra. ♥ Kuvan keinuponi on muuten minun, löysin sen kirppikseltä samaisena päivänä - mahtava nukkeproppi tuleviin kuviin! ^^

Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html