26.2.22

League of Legends Sona saapui ♥

Hei! Eilen tänne saapui Nendoroid League of Legends Sona. ♥ Tätä figuria olen odotellut kyllä jo pidemmän aikaa, varsinkin kun hänen tuotanto myöhästyi kuukaudella, mutta ihana että hän on viimein täällä. ^^
  
"What masterpiece shall we play today?"
 
 
"Everything in harmony."
 
 
"Ugh. That wasn't part of the show."
 
 
 
Nämä kasvot on vaan niiiin söpöt! ♥
 
 
"Fortissimo."
 
 
 
 
"Crescendo!"
 
 
"Accurate like a metronome."
 
 
 
 
Näistä hiuksista haluan sanoa sen verran, että oon tosi oudoilla fiiliksillä, sillä nämä hiukset ja kiharat näyttää ihan erilaisille kuin kuvissa. Tähän asti kaikki Nendoroidit ovat minusta näyttäneet ihan samanlaisilta kuin kuvissa mutta nämä Sonan hiukset ei näytä samalle. Näyttää niinkuin ne olisi "väärinpäin", sillä ne on kiharammat täältä takaa kuin edestä. Onneksi se ei ole niin iso ongelma, koska figuuri on silti tosi sievä, mutta vähän outoa silti.
 
 
Loppuun perinteiset laatikko kuvat!
 
 
 
 
Tämä laatikko on ihanan värinen. ♥
 
 
 

 
Ja tässä vaiheessa kun otin tätä "kaikki mukana tulleet jutut yhdessä" kuvaa en edes tajunnut että yksi osa oli rikki. Seuraavassa kuvassa se ympyröitynä.
 
Tämmöinen kiinnitysosa oli siis valmiiksi rikki pakkauksessa (ne kuuluisi olla yhdessä), enkä sitä heti tajunnut, koska joillekkin figuureille voi tulla tämmöisiäkin irtopaloja, mutta sit kun aloin kokoamaan tätä figuuria huomasin, että hetkinen tämähän on poikki keskeltä. Onneksi voi aina liimata. Tämä nyt ei ollut myöskään niin iso menetys, kun multa löytyy kyllä tuo osa muidenkin figuurien puolesta ehjänä - eikä se onneksi kuvissa näy, että olen tämän palan korjannut liimalla.
 
Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html