4.5.22

Ensimmäinen poni rescue ♥

Moikka! Mulla on taas ollut aika paljon kiireitä mun elämässä, että en oo oikeen kerinnyt ottamaan kuvia "itseäni varten", kun teen sitä niin paljon töissä. ^^'

Päätin kuitenkin tehdä nyt postauksen saamastani ponista My Little Pony Wigwam 1987. ♥ Sain (tai pelastin) hänet jo 25.4, mutta en ole kerinnyt aiemmin kuvata häntä.

Tämä poni on kokenut kovia ja odottaa tällä hetkellä tukkalääkärille lähetystä. Hän oli pienen hetken ollut siis koiran leluna, jonka aikana häntäkin irronnut. Koira on onneksi suht rauhallisesti leikkinyt tällä ponilla eikä se kamalan pitkään hänellä (onneksi) ollutkaan - vikoja on silti paljon ja kun hän saapui tänne niin koiran haju oli tosi vahva, joten vaati muutaman kylvyn ennenkuin haju kaikkosi.

Jälkiä on ponissa vähän kaikkialla, vaikka kuvissa se voikin näyttää ihan hyvältä. Toivon siis, että "onpas hän tosi hyvä kuntoinen" -kommentit ois minimissä, koska se ei ole totuus kun tätä ponia omin silmin katsoo. Olen kuitenkin hänet parhaani mukaan puhdistanut ja kun hän saa uuden harjan ja hännän hän saa varmasti ihan uuden elämän! ♥

Tässä tapauksessa ei ole syyllisiä, vaan tämä poni on ihan tietämättömyyttä annettu koiralle leluksi. Toki aluksi olin asiasta tosi järkyttynyt, mutta nyt odottelen innoissani ponin uutta lookkia. ^^
 
Tukka tosiaan sivusta vähän leikattu, uskon että tämä on ollut edellisen omistajan (lapsen) toimesta.
 
Kasvot tosi hyvässä kunnossa, korvassa vaan pari purema jälkeä. Poskipuna tosin puuttuu kokonaan.
 
Kuviot on ihmeen hyvässä kunnossa! Sinisessä teltassa tosin vähän mustaa ja pepussa tällä puolella mustaa jälkeä.
 
Tällä puolella taas on kasvoissa aika paljon mustaa jälkeä ja korvassa myös. Tämän puolen kasvot on siis huonommassa kunnossa. Poskipuna puuttuu.
 
 Nenän päässä myös mustaa jälkeä, tämä ehkä pahin tahra mitä ponista löytyy.
 
 
Tämän puolen kuvio on vähän huonommassa kunnossa kuin toinen puoli ja näyttää että kuvion tausta ois myös jotenkin mustaan tahraantunut.
 
 
Silmien maalit on aika kuluneet.
 
 
 
 Tässä mustassa maalissa enemmän jälkeä kuin toisella puolella.
 
Sitten toisiksi isoin jälki eli niin iso reikä että sormikin mahtuu läpi. Onneksi reikä on tosin "sisäpuolella" eikä usein näy kuvissa eikä edes silminnähden ellei sitä sitten "etsimällä etsi".
 
Takapuoli täältä katsottuna hyvässä kunnossa lukuunottamatta sitä että häntä puuttuu!
 
Tästä katsottuna harja näyttää ihan hyvältä, mutta menee tosiaan uusiksi pituus ongelman takia ja siksi koska haluan sen samalla kun häntäkin tulee. 
 
Vähän lähempi kuva vielä "trimmatusta" osasta.
 
 Muutama kaviokuva

Toisessa kaviossa lukee tosi haalealla "Sussu". Mulla ei ole mitään tietoa kuka hän voisi olla.
 
Kavioiden "karva osissa" on pieniä puremajälkiä siellä täällä mutta ei onneksi mitään isoa. Jalat ja kaviot on siis ehkä "siistein" osa tätä ponia tahroja ajatellen.
 
Ja viimeisenä puhelinkuva Wigwamistä ennen kuin sain hänet.

Vaikka hänessä onkin paljon vikoja niin hän kyllä ansaitsee silti rakkautta. ♥ Seuraavat kuvat Wigwamistä tulee sitten uuden tukan kanssa!

Kiitos kun katsoitte!

1 kommentti:

  1. No, kyllä tuo heppa on ihan kivassa kunnossa jos ajattelee ajan kulutusta ja että poni oli koiran lelu. Muistan itse nuo ihanat hepat lapsuudestani ja omien muksujen lapsuudesta. Ihana poni! 💛

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html