1.9.22

Uusi nukke, Dal Drta ♥

Moikka! Tänään tänne saapui Dal Drta. ♥ Tämä malli on ollut mun toivelistalla jo 6 vuotta, joten oli ihana kotiuttaa hän viimein! ^^ Drtan meikki on todella ihana, yllätyin miten paljon väriä hänessä on verrattuna mun muihin Daleihin! Se on virkistävän erilainen. ^^ Otan lähikuvia hänen meikistä myöhemmin. Hänen nimeksi tuli Data!
 
 
 
 
Mää niin rakastan tätä hiustyyliä hänellä! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja sitten oli pakko kaivaa Pullip Chillin stock setistä jääkarhuntalja esille. ^^'
 
 
 
 
 
 
 
 Ja näistä kuvista tuli niin ihania.. ♥
 
 
 
 

Ja loppuun laatikkokuvia. ^^

 
 
(Nuken kengät oli tosiaan irtonaisena pakkauksesta, jonka tiesin jo etukäteen, mutta pakkaus oli silti avaamaton, kengät siis irronneet 'itsestään')

Kiitos kun katsoitte!

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana nukke ja kaikki varusteet ja yksityiskohdat!! Miulla on tämä sama Little versiona, eli n. 10cm korkuisena. Ja aivan ihana tuo jääkarhun talja!! <3<3

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html