31.3.23

Nendoroid Rilakkuma saapui ♥

Moikka! Keskiviikkona tänne saapui Nendoroid San-X Rilakkuma! ♥ Tätä onkin jo odoteltu saapuvaksi. Täytyy heti alkuun sanoa, että tämä figuuri taitaa olla jopa tällähetkellä mun suosikki ihan vaan jo siitä syystä, miten mahtavaa oli kuvata tätä figuuria ilman ständiä! Toki hänen mukana tuli ständi, mutta tätä kuvaushetkeä varten sitä ei tarvinnut ollenkaan, koska figuuri pystyi nojata ja on varsin tukeva muutenkin.
 
Toki, jos olisin halunnut ottaa kuvia niin, että figuuri ei nojaa mihinkään sitten ständistä olisi paljon apua. Tämän figuurin mukana tuli kuitenkin sellainen läpinäkyvä hahlo, jonka pystyy laittaa figuurin taakse kun se istuu, jolloin ständiä ei tarvita. Seisoessa ilman nojaamis mahdollisuutta ständi on tarpeellinen.
 
Kuvaukset päätin aloittaa istuma asennossa. ^^


 
Tosiaan tää on ollut eka figuuri, jonka asettelussa joutui pohtia että miten tää oikeen laitetaan, koska nuo jalat vaati just sen tietyn asennon ja asettelun, että ne näytti "luonnolliselta". Tältä figuurilta löytyy siis istuma jalat ja seisoma jalat.


 
Tämä naama. ♥



 
Ja sit muutama kuva seisoalteenkin! Mitenkä tuo Kiiroitori eli keltainen "kana" pysyy pään päällä? Sen alta löytyy pieni muovinpala, jonka saa laitettua kasvot irrottaessa tuonne pään väliin, jolloin se pysyy hyvin paikallaan. Toki, jos figuuria oikeen heiluttelee, niin se voi irrota, mutta minusta oli kiva tämmönen juttu, että se pysyy paremmin tässä figuurin pään päällä!






 
Takana tosiaan Rilakkuman ikoninen "vetoketju". ^^ Reikä on ständiä varten.
 
Ja vikana vielä makoilu kuvat. ^^
   
 
Jälleen perinteiset laatikkokuvat! Tämän Rilakkumani tosiaan tilasin Hobby Searchistä. Oisin muuten tilannut Amiamista, mutta tätä ei näkynyt siellä ollenkaan niin päädyin Hobby Searchiin. ^^ Tämä Rilakkuman laatikko oli kyllä aivan ihana! Just oikeat värit tässä. ♥
 
 
 
 
 
 
 
Ja tässä vielä koko setti mitä mukana tuli. ^^ Läpinäkyvä juttu vasemmalla alhaalla on se hahlo, josta puhuin postauksen alussa. Jos tarkkaan katsoo kuvaa niin tässä näkyy myös Kiiroitorin eli keltaisen "kanan" alla oleva muovinpala.
 
Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html