24.4.23

Koulupuvut

Moikka! Tässä olisi kuvia Benatasta (Pullip Barasuishou) ja Beatrixistä (Pullip Barasuishou) heidän koulupuvuissaan. ♥ Kevät on aika alussa vielä täällä, mutta onneksi maata on näkyvissä aika monessa kohtaa jo! Näiden kuvien ottaminen oli aika tuskainen prosessi, mutta lopputulos on ihan ok siihen nähden, miten paljon mua turhautti näitä kuvatessa, toivottavasti siis pidätte näistä kuvista. ^^'
 
 
Molemmilla neideillä on tosiaan Pullip Ninan stock takki, valkoinen paita ja kengät. Housut ovat jonkun tekemät (en tiedä kenen), molemmilla uskoakseni eri tekijä. ^^' Olen siis tosiaan ostanut toisen ylimääräisen Pullip Ninan stock asun ihan näitä kahta varten!
 
 
 
 
 
 
Tästä kuvasta tuli kyllä tosi kiva. ♥
 
 
Seuraavana muutamia yksittäiskuvia Beatrixistä. ^^
 
 
 
 
 
 
Sitten vaihdoin vähän paikkaa, kun aurinko oli vähän liian kirkkaana tuossa aiemmassa kuvauspaikassa.
 
 
Beatrix kyllä aiheutti ongelmia kuvausreissulla kun hänen Obitsu lähti keskeltä pois paikoiltaan, enkä meinannut saada sitä takaisin sitten millään.. Onneksi grillitikut auttaa jonkun verran!
 
Ja vikana vielä yksittäinen Benata. ♥
 
 Kiitos kun katsoitte!

1 kommentti:

  1. Voi vitsi, Beatrix ja Benata sopivat kyllä loistavasti samaan kuvaan!! Hauskat nuo yhteensopivat asut <3

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html