16.6.24

Uusi poni, Starglow ♥

Moi! Tässä uusi ponini, My Little Pony Starglow 1991! Sain hänet jo 11.5, mutta "kerkesin" ottaa kuvat vasta nyt. ^^ Starglow on Glow 'n Show Ponies linjan poni ja siitä syystä hän on vähän läpinäkyvä. ♥ Starglow on myös mun ensimmäinen pegasus poni!
 
Tämän ponin mulle löysi mun poikaystäväni täti yhdellä eurolla! Oon tosi kiitollinen, että hän pitää aina välillä silmät auki kirppareilla mun poni intoilua ajatellen. ♥ Nyt kuviin!
 
Aluksi meinasin, että käännän hiukset tähän suuntaan, mutta kun katsoin tästä ponista kuvia, niin oikea suunta on tosiaan tuo ekan kuvan suunta, joten sen takia syystä päädyin siihen.
 
 
 
Seuraavana lähikuvia! Ponin läpinäkyvyyden takia hänen hännän päästä näkyy ruostetta läpi sisäpuolella, sen takia täällä osassa on ruskeaa. Harkitsen, että lähettäisin tämän ponin mahdollisesti tukkatohtorille. Tämän ponin kuvio on mielestäni tosi mielenkiintoinen ja erikoinen.

Tämän puolen kuviossa oli jotain valkoista, jonka sain poistettua varoen kynsilakanpoistoaineella.
 
 
Ruoste näkyy tosiaan molemmilla puolilla. Tämän puolinen leima on vähän parempi kuin toinen puoli.
 
Tämä toinen silmä on ehkä pahin vika tässä ponissa. Pitää ehkä yrittää maalata tämä uusiksi, koska pahin jälki on melkeen kokonaan mustaa, niin maalaminen ei ole kauhean haastava.
 
 
Tässä ponissa on siellä täällä pieniä naarmuja ja jälkiä.
 
 
Kavionpohja kuva! Pohjassa tosiaan lukee ©87 Hasbro Inc. Made in China.
 
Tässä ponissa oli aika paljon jälkiä ennen kuin puhdistin hänet, esim. etu ja takajalassa oli tosiaan jonkinlaista kuumaliimaa, jonka sain onneksi poistettua niin, että mitään jälkeä poniin ei jäänyt.
 
Söpöläinen. ♥ Tällä kuvauskerralla en ottanut mitään yhteiskuvia, koska mikään mun poni ei ole hänen kanssa samanlainen eikä samanvärinen. ^^
 
 
Ja ihan lopuksi vielä kuvat siitä, ennen kuin sain hänet!
 
 
 
Kiitos kun katsoitte!

11.6.24

Puutarhan Melodiaa

Hei! Tässä kuvia Melodystä (Pullip My Melody) lämpimänä kesäpäivänä puutarhassa. ♥ Melodyn proppina on tikkari Re-ment Sanrio My Melody Chocolatier setistä nro 6. Melodyn asu on taas Sukidollssin käsialaa. ^^
 
 
 
 
 
Tämän kesän ainoat kirsikankukka kuvat.. Ja viimeiset kirsikankukat. Oli vain kolme kukkaa jäljellä enää. Mua harmittaa edelleen tosi paljon, koska olisin halunnut kunnollisia kirsikankukka kuvia. 
 
Suunnittelin siis jo 29.5 ottavani kirsikankukka kuvia, kun silloin näitä kukkia oli sopivasti ja paljon, mutta juuri sinä päivänä, kun viimein pääsin paikanpäälle, alkoi saman tien satamaan ja sade vain yltyi ja muuttui myrskyksi ja ukkoseksi. Myrskyn jälkeen kukat olivat ihan pilalla ja nuutuneita.. Ehkä ensi vuonna.. 2023 tilanne oli taas vähän eri, kesä alkoi tosi kylmästi ja kukkia oli kyllä, mutta sää oli ihan kamala juuri siihen aikaan, kun pihalla kukki. Kukinta oli tosin 2023 vuonna jäänyt aika pieneksi johtuen kylmästä ja huonosta säästä.
 
..Onneksi Melody on silti söpö.
 
Melody picnic peitolla. ♥ Näin söpöjä picnic peittoja löytyy Rustasta. ^^ Käytän samaa picnic peittoa myös mun nukkekuvia ottaessani alustana, jos joudun välillä makaamaan maassa.
 
 
 
Loppuun vielä illalla ottamiani viimeisiä kuvia. ^^
 
 
 
 
 
Kiitos kun katsoitte!