11.6.24

Puutarhan Melodiaa

Hei! Tässä kuvia Melodystä (Pullip My Melody) lämpimänä kesäpäivänä puutarhassa. ♥ Melodyn proppina on tikkari Re-ment Sanrio My Melody Chocolatier setistä nro 6. Melodyn asu on taas Sukidollssin käsialaa. ^^
 
 
 
 
 
Tämän kesän ainoat kirsikankukka kuvat.. Ja viimeiset kirsikankukat. Oli vain kolme kukkaa jäljellä enää. Mua harmittaa edelleen tosi paljon, koska olisin halunnut kunnollisia kirsikankukka kuvia. 
 
Suunnittelin siis jo 29.5 ottavani kirsikankukka kuvia, kun silloin näitä kukkia oli sopivasti ja paljon, mutta juuri sinä päivänä, kun viimein pääsin paikanpäälle, alkoi saman tien satamaan ja sade vain yltyi ja muuttui myrskyksi ja ukkoseksi. Myrskyn jälkeen kukat olivat ihan pilalla ja nuutuneita.. Ehkä ensi vuonna.. 2023 tilanne oli taas vähän eri, kesä alkoi tosi kylmästi ja kukkia oli kyllä, mutta sää oli ihan kamala juuri siihen aikaan, kun pihalla kukki. Kukinta oli tosin 2023 vuonna jäänyt aika pieneksi johtuen kylmästä ja huonosta säästä.
 
..Onneksi Melody on silti söpö.
 
Melody picnic peitolla. ♥ Näin söpöjä picnic peittoja löytyy Rustasta. ^^ Käytän samaa picnic peittoa myös mun nukkekuvia ottaessani alustana, jos joudun välillä makaamaan maassa.
 
 
 
Loppuun vielä illalla ottamiani viimeisiä kuvia. ^^
 
 
 
 
 
Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html