21.10.24

Syksy nalle ♥

Hei! Kävin aurinkoisena sunnuntaina ottamassa kuvia mun Pullip Rilakkumasta. ♥ Halusin kuvata häntä ulkona jo silloin kun hän saapui, mutta sen saapumisen lähellä oli monta sateista päivää. Kannatti kuitenkin odotella sunnuntaihin, koska oli tosi nätti ilma eikä tuullutkaan oikeastaan ollenkaan! En ole vieläkään osannut päättää hänen nimeä, mutta olen pyöritellyt Waffle nimeä päässäni ja myös Vohveli nimeä. Molemmat mielestäni toimii, mutta mietin vielä!

Auringon vaalentama kuva. ^^
 
Tää puu on vaan tosi täydellinen nukkekuva kohta!
 
 
 
Sitten seisoma kuvia lehtien seassa. ^^ Nää oli vähän hankala ottaa niin että taustalla ei näkynyt autoja..
 
 
 
 
 
Söpöläinen. ♥
 
 
Otin nää kaikki kuvat huppu päässä, koska se on vaan helpompaa. Tän nuken takatukka on edelleen niin pystyssä, että helpompi vaan ottaa näitä huppukuvia. ^^' Mut tykkään hänestä just tällee, niin ei sinällään haittaa! En usko että aion korjata hänen stock peruukkia, koska hänelle on tulossa jo uusi peruukki.
 
 
 
 
 
Tästä tuli tosi kiva kuva. ♥
 
 
 
 
Muutamia kuvia penkin päällä. ^^
 
 
 
 
 
 
 
..Ja pöydällä!
 
 
 
 
Sitte vaihdoin paikkaa ja menin varjoon, siksi kuvat voi näyttää siltä ihan kuin olisi otettu eri päivänä.
 
 
 
Näissäkin kuvissa kiva sävy ja tunnelma. ♥
 
 
 
 
Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html