28.3.17

Aurinkoinen, mutta tuulinen sää

Moi kaikille! :) Kävin tänään ulkona kuvaamassa rakasta Mabeliäni (Bluefairy Tinyfairy Olive). Kävin ennen kuvaamista ulkona katsomassa, että löytäisinkö jonkun hyvän kuvauspaikan ja siinä tohinassa kaaduin, koska ulkona oli niin kamalan liukasta. Yritin olla kyllä todella varovainen, mutta ei se auttanut, lensin silti todella nopeasti selälleni ja kolautin samalla pääni jäähän. Mitään pahempia ei sattunut paitsi kova päänsärky jälkeenpäin.. Mukanani ei ollut kuin kamera, joka sekin tosin olisi voinut mennä rikki, mutta onneksi se oli turvallisesti mahani päällä eikä lentänyt pois kaulastani kaatumisen aikana. Olisi ollut aika hirveää jos Mabel olisi ollut mukana, sillon oisi voinut käydä nukellekkin aika pahasti.. Olkaahan siis tekin lukijani varovaisia tuolla ulkona liikkuessa, siellä on nimittäin kamalan liukasta, vaikka kuinka koittaisi varoa.

Nyt voitaisiin mennä niihin kuviin:








En tosiaan kauheaa kuvasatoa saanut aikaiseksi, kun sen verran alkoi päähän sattua tuossa, mutta ehkä joku toinen päivä sitten lisää! :)

Kiitos kun katsoitte!

1 kommentti:

  1. Suloisia kuvia!❤
    Ja mäkin oon liukastellu tässä maaliskuun aikaan.
    Oon aikamoisilla mustelmilla :'D

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html