torstai 24. tammikuuta 2019

#ownervsdollcompany

Moikka! Instagramissä on tällä hetkellä menossa #ownervsdollcompany tägi ja halusin jakaa tänne nämä kuvat mun nukeista. En usko että laitan näitä Instagramiin niin siksi päätin julkaista nämä täällä. Tägin ideana on siis, että verrataan firman nukkekuvaa omaan nukkeen. Kaikki mun nuket ei oo mitenkään hirveen erilaisia verrattuna firman kuviin, ihan senkin pohjalta, että osalla on firma meikki. Minusta tämä tägi on kuitenkin sen verran hauska, että päätin jakaa.

Tämä tägi pohjautuu siis BJD-nukke puolelle, siksi kuvissa vain BJD-nukkeni.

Bluefairy Tinyfairy Jasmine:
Bluefairy Tinyfairy Olive:
Luts Tiny Delf Gretel:
Fairyland Fairyline Sircca:
Miyadoll Little Mocha Sweety:
Pipos Jr.Pi Ringo-Mint:
Pipos Pi Limited Edition "Never Ending Dream" Cheshire Grey:
Kiitos kun katsoitte!

2 kommenttia:

  1. Bluefairyn firmakuvat on aina niin hillittyjä ja aika samanlaisia jokainen, että mukavaa nähdä noin persoonallisia lopputuloksia. Ja voi ihanuus, miten ihana tuo Sirccasi on!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista! :) Kun kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit myös jotain parannettavaa kuvissani/teoksissani kerro ihmeessä. Rakentava palaute on aina tervetullutta!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: https://sininnukkeblog.blogspot.fi/p/ukk.html