tiistai 3. tammikuuta 2017

Nukkevuodet 2010-2015

Hei! Koska mua harmittaa niin paljon, etten edellisinä vuosina tehnyt tälläisiä postauksia, päätin nyt koota kaikkien vuosien nukkevuodet tähän yhteen postaukseen enimmäkseen itseäni varten, mutta miksei myös muitakin! :) Koitan siis parhaani mukaan pohtia ja muistella mitä näinä vuosina tapahtui. Pahoittelen jos kuvat on eri kokoisia. Jos haluat nähdä 2016 postauksen, sen löytää täältä *klick*.Vuosi 2010
Aloitin nukkeilun siis 2010, tarkka päiväys 28.7. Tässä muisteluja nukkevuodestani 2010.

Mitä nukkeja minulle saapui vuonna 2010?
Minulle saapui ensimmäinen nukkeni ikinä Pullip Elisabeth. Tämän nuken valinta oli helppoa, koska se oli kaikista erikoisin nukke silloin ja rakastuin tähän neitoseen heti. ♥
Toinen nukkeni jonka sain oli Dal Edge. Tämänkin nuken valitsin siitä syystä, koska se oli kaikista erikoisin nukke ja mielestäni tosi ihana tuittupää. ♥
Kolmantena nukkena sain ensimmäisen Little Pullippini Black Diamondin, jonka nimesin Emmaksi. Halusin kovasti jonkun Littlen ja tämä Little oli söpöin siihen aikaan. :)
2010 sain myös Pullip Souseisekin, jonka nimesin Souriksi. Tämä oli must have hankinta, koska rakastin vaan tämän nuken meikkiä ja tyyliä ylipäätään. ♥
Viimeinen nukke jonka sain 2010 oli Byul Pollon, jonka nimesin Monicaksi. :) Tämän nuken sain joululahjaksi, jonka tosin avasin jo etukäteen ennen joulua, koska en jaksanut odottaa! Tämä oli siis ensimmäinen Byulini. ♥
Nukkehaaveet ja suunnitelmat vuodelle 2011?
Nämä suunnitelmat/haaveet jotka tähän kirjoitan, perustuu Pullip Suomi foorumille kirjoittamistani teksteistä eli syy miksi "muistan nämä" on se, että kopioin nämä sieltä. :) Tässä siis siihen aikaan haavelistallani olevat nuket:
1. Joulun jälkeen: Pullip Angelique tai Lunatic Queen
2. Saattaa olla, että otan joulun jälkeen, jos pullippiin en kaadu, mutta muussa tapauksessa synttärilahjaksi: Taeyang Wayne
3. Joskus myöhemmiiin Pullip Chelsea, Byul Dumbo ja Dal Melize
Lisäksi mainitsin myöhemmin aika monesti Pullip Hello Kittyn.

Hauskinta näissä haaveissa on se, että mulla ei ole koskaan ollut mitään noista nukeista (paitsi HK), jotka tässä mainitsin! :D

Millainen nukkevuosi 2010 oli?
2010 harrastin tätä harrastusta paljolti yksin, enkä edes hirveästi kuvannut nukkejani, koska en tavallaan edes tiennyt, että valokuvaus voisi olla yksi osa tätä harrastusta ennenkuin liityin Pullip Suomeen. Sain järjestelmäkameran vasta 2010 lopulla, joulukuussa, sitä ennen kuvasin nukkejani kännykän kameralla.

Monikaan tuttuni tai sukulaiseni ei tiennyt tästä harrastuksestani muutakuin ihan muutama lähin ystäväni, olin siis paljolti yksin ja "kaapissa" tämän harrastuksen kanssa.

2010 oli siinä mielessä hyvä vuosi, että löysin viimein tien mistä voin hankkia näitä nukkeja, sillä kuten osa saattaa tietää, jo 2009, kuulin ensimmäistä kertaa Pullipeista. Koitin Googlettaa näitä nukkeja ja etsiä mistä voisin ostaa näitä ja koska olin tuohon aikaan alaikäinen, mulla ei ollut mitään mahdollisuutta ostaa niitä ulkomailta. 2010 Gosupermodelissa, mulle kerrottiin ettei Pullippeja voi ostaa mistään, mutta myöhemmin yksi mukava ihminen ja edelleen ystäväni, kertoi minulle mistä Pullippeja voi ostaa ja Mollamanian ansiosta sain harrastukseni alkuun. ♥

Vuosi 2011
Muisteluja nukkevuodestani 2011. :)

Mitä nukkeja minulle saapui vuonna 2011?
Ensimmäinen nukkeni vuodelle 2011 oli Taeyang Tantus, jonka nimesin Kennyksi. Hän oli siis ensimmäinen Taeyangini ja muistan kun olin todella innoissani tästä nukesta. Mietin lisäksi hyvin pitkään, että minkä Taeyangin ostaisin ja kohdalleni osui Tantus ja olin varma että haluan juuri sen. :)
Toinen nukkeni oli Pullip Barasuishou, jota kutsuin tuohon aikaan Baraksi. Tämä nukke oli myös helppo valinta, koska se on vaan niin nätti ja tavallaan Souseisekin takia halusin myös tämänkin nuken. :)
2011 sain myös ensimmäisen nuken joka oli customoitu valmiiksi. Pullip Suiseiseki Full Customin, jonka nimesin Sofiaksi. Tämän nuken ostin Pullip Suomesta ja tosiaan tämä custom on siis toisen nukkeilijan tekemä.
2011 sain myös toisen Dalin Tweetyn, jonka nimesin Telluksi. Kuten moni tietää, minulla ei ole tätä nukkea enää nykyään. Siihen aikaan muistan, kun rakastuin tähän nukkeen "ensisilmäyksellä" kun näin tämän nuken ja tämä oli vain pakko saada. :D
Joululahjaksi 2011 sain Little Dal Risa Sweet Girlin. ♥ Tämä pikkuinen on yhä edelleen niin suloinen. :)
2011 aloitin myös Monster High -nukkejen keräilyn, joita myöhemmin kertyi tänne aika paljon. Ensimmäinen MH-nukkeni oli Frankie Stein.
Samana vuonna sain myös Draculauran, jota minulla ei enää nykyään ole.
Sain myös Clawdeen Wolfin, jota minulla ei myöskään ole enää.
Ja viimeisenä MH-nukkeja vuodelle 2011 sain Ghoulia Yelpsin, jota en myöskään omista enää.

  Tänne saapui myös Lagoona Blue.
Nukkehaaveet ja suunnitelmat vuodelle 2012?
2011 haaveissa oli edelleen Pullip Hello Kitty. Ensimmäistä kertaa 2011 haaveilin myös BJD-nukeista, isoin haaveeni oli tuolloin Ringdoll Don ja jo sillon sanoin, etten saa sitä ikinä ja nykyään voin todeta, että en edes halua sitä enää. Muita haaveilujani siihen aikaan oli;
Pullip Angelique ja Taeyang Filato tänneeee!
Ja sit vielä Hello Kitty, Suigintou ja Cinnamoroll...

Vielä joskus nykyäänkin tuo Pullip Suigintou kummittelee mielessäni, mutta se ei ole kuitenkaan mikään "pakko hankinta".

Millainen nukkevuosi 2011 oli?
2011 vuosi ei ollut mitenkään hirveän erikoinen vuosi nukkeilun suhteen. 2011 vaihdoin nukkejeni peruukkeja, vartaloita ja silmiä ensimmäistä kertaa, koska viimein uskalsin tehdä sen. Muistan kun 2010 sanoin, että en aio ikinä vaihtaa nukkejeni stock tyylejä, mutta se sanominen ei kauaa kantanut, koska Pullip nukkejen stock peruukit on mitä on. :p

2011 kävin myös ensimmäisissä nukkemiiteissäni ikinä, joita pidettiin aika usein Oulussa. Muistan kun olin todella awkward ja en uskaltanut puhua kenellekkään, mutta mitä enemmän kävin miiteissä, sitä enemmän sosialisoiduin mikä oli aivan mielettömän hyvä asia. Tässä lista miiteistä jossa kävin 2011:
Miitti Oulussa 28.7.2011
2011 aloitin myös pitämään tätä blogia, mikä kehitti paljon tätä nukkeharrastusta. Blogin pitäminen on ollut mulle tosi tärkeä ja mukava asia tässä harrastuksessa. Blogini nimi oli tuohon aikaan Kittynnukkeblogg.

Loppuun vielä muutamia kuvia vuodelta 2011:


Vuosi 2012
Muisteluja nukkevuodestani 2012.

Mitä nukkeja minulle saapui 2012?
Ensimmäinen nukke jonka sain 2012 oli Pullip Celsiy, jonka nimesin Debbieksi. :) En enää nykyään omista tätä nukkea, mutta sain hänet samanlaisena kuin kuvassa näkyy eli ostin tämän nuken siis käytettynä.
2012 sain synttärilahjaksi Little Pullip Bonitan, jonka nimesin Nupuksi. En omista tätäkään nukkea enää.
Ostin itselleni Animeconista myös Little Pullip Grellin. Rehellisesti sanottuna tämä nukke oli tosi heräteostos. En omista tätäkään nukkea enää.
Tilasin myös Pullip Grellin, joka taas ei ollut todellakaan heräteostos vaan aivan ihana neitonen, josta oon nykypäivänäkin vielä yhtä onnellinen kuin silloin kun sain hänet. ♥ Grellin nimesin Berniceksi.
2012 sain ensimmäisen BJD-nukkeni, joka on tosin vain "puoliksi" hartsinen (koska 10cm obitsu) eli ostin Fairyland Pukipuki Cupid pään. Kuvissa näkyvä meikki on Hunajasienen käsialaa. Tämä nukke sai nimekseen Titi. :)
Toinen pieni heräteostos oli Pullip Regeneration Moon, jota en siis todellakaan yhtään suunnitellut. Tämän nuken näin Kukunor nimisessä kaupassa Helsingissä. Jotenkin silloin rakastuin tähän nukkeen todella kovasti, kun sen siellä kaupassa näin ja tämä oli vain pakko saada. Nuken nimeksi tuli Chi. :)
Ja koska hän oli niin rakkaus jo tässä vaiheessa niin pakko laittaa myös toinen kuva tästä neidistä!
Sain myös pitkäaikaisen grailini Taeyang Filaton, joka sai nimekseen Dan mutta nykyään hän on Levi. Tämän herran löysin käytettynä Pullip Suomesta ja ostin hänet oitis. :)
Viimeinen nukke vuodelle 2012 oli Dal Hangry, jonka sain joululahjaksi. Hangryn nimeksi tuli Endy. Tätäkään nukkea en enää omista, mutta söpö tämä neitonen on aina mun silmissäni. :)
2012 vuosi toi tänne myös muutaman Monster High nukenkin, joita en enää nykyään omista (paitsi Rochelle).
Toralei
Abbey
Spectra
Rochelle Goyle
Nukkehaaveet ja suunnitelmat vuodelle 2013?
Tässä teksti jonka löysin Pullip Suomesta:
Mulla olis suunnitteilla hankkia seuraavaksi Dal Hangry. ^^ Ihastuin nukkeen pahemman kerran, koska nukke muistuttaa Edgeä todella paljon ja pidän sen erityisestä tyylistä, niinkuin pidän Edgestänikin. :3 Hangryn meikissä olevat alaripset muistuttavat myös jokseenkin Tweetyn meikkiä.
Myöhemmin olisi suunnitteilla hankkia myös Pullip Merl ja vielä joku muu Dal.

Millainen nukkevuosi 2012 oli?
2012 vuosi oli tosi aktiivinen miittien suhteen, mutta en hirveästi muista mitään erityistä vuodesta 2012, muutakuin sen että tapasin todella paljon nukkeilijoita ja näin erilaisia nukkeja. Blogiini sain 100 lukijaa mikä oli todella mukavaa. :)
Tässä listattuna miitit, joissa olin vuonna 2012:
Ylivieska miitti 28.4
Ylivieska miitti 27.6
Loppuun vielä muutamia valokuvia vuodelta 2012:


Vuosi 2013
Muisteluja nukkevuodesta 2013. :)

Mitä nukkeja minulle saapui vuonna 2013?
Ensimmäinen nukke vuodelle 2013 oli Monster High Skelita Calaveras.
Tänne saapui myös muutama muukin MH nukke eli Venus McFlytrap.
ja MIO MH nukke, jota en enää omista.
Toinen BJD nukke löysi tiensä tänne eli Dollzone BB Luna. Tämän neidin ostin käytettynä Pullip Suomesta. :)
 
Viimeinen nukke vuodelle 2013 oli Pullip Peter Pan, joka sai nimekseen Jeni. Tämän nuken ostin myös Kukunor nimisestä kaupasta Helsingistä. Tähän aikaan kauppa oli lopettamassa, joten sain tämän nuken todella halvalla, puoleen hintaan. Nykyään en enää omista tätä nukkea.
Nukkehaaveet ja suunnitelmat vuodelle 2014?
En tiedä enkä yhtään muista mitä siihen aikaan haaveilin, koska en löytänyt mistään mitään aatteita tästä asiasta. :D

Millainen nukkevuosi 2013 oli?
Mielestäni 2013 olin oppinut ottamaan valokuvia taas hieman paremmin kuin ennen, mutta sinällään 2012 ja 2013 tuntui todella samanlaisilta eikä mitään mullistavaa tai isoa mun nukkeporukalle tapahtunut.

Blogiini oli tullut 2013 jo 200 lukijaa, mikä on todella iso määrä. Lisäksi blogin osoite muuttui sininnukkeblogg'iksi mikä se on nykyäänkin. :)

Harmillista 2013 vuodessa oli se, kun rakkaan Pullip Elisabethin naamaan tuli naarmu sen takia, koska olin huolimaton ja tämä asia edelleenkin vihastuttaa mua, kun menin niin vahingossa tekemään. Tapahtuma meni siis niin, että sain viimein Elisabethin pysymään pystyssä laatan päällä ja tottakai tuulenpuuska iski ja kaatoi nuken, jolloin se pieni naarmu poskeen tuli. Tämä tapahtuma opetti mua todella enkä enää ikinä olisi näin huolimaton. Vanha postaukseni tästä löytyy täältä *klick*.

Miitit joissa olin 2013:
Oulun miitti 2.3
Espoo miitti 17.7
Fun fact! Tässä miitissä ollut Pullip Hello Kitty on sama kun minun Hello Kittyni eli ostin Hello Kittyni tässä miitissä olleelta nukkeilijalta vuonna 2016. :) Tässä vielä yksittäiskuva siitä.
Loppuun vielä muutamia kuvia vuodelta 2013:
Nämä viimeisien kuvien nuket ovat mun kavereiden nukkeja:


Vuosi 2014
Muisteluja nukkevuodesta 2014.

Mitä nukkeja minulle saapui vuonna 2014?
2014 vuosi oli todella hiljainen nukkevuosi minulle, joten ei tullut hankittua montaa nukkea, mutta sain kuitenkin rakkaan Lunani Bluefairy Tinyfairy Jasminen. Tämän nuken ostin käytettynä ja tämä oli kyllä paras nukkeostos pitkiin aikoihin, koska hän on vaan niin ihana. ♥
Ostin myös Pullip MIO-kitin Yukiconista, mutta en customoinut nukkea 2014.

Nukkehaaveet ja suunnitelmat vuodelle 2015?
Nukkehaaveita ei tainnut olla ollenkaan, koska mulla oli todella epäaktiivinen vuosi.

Millainen nukkevuosi 2014 oli?
Nukkevuosi 2014 oli kaikista hiljaisin nukkevuoteni ikinä. En koko vuonna kuvannut nukkejani kuin 10 kertaa, niinkuin postauksista näkyykin eli todella todella hiljainen vuosi nukkeilussa. Osa nukeistani tosin sai vuoden aikana uusia peruukkeja/silmiä, mutta en siltikään nukkejani kauheasti kuvannut. 

Tässä miitit joissa olin 2014:
Yukicon miitti
Loppuun vielä 2014 otettuja valokuvia:Vuosi 2015
Muisteluja nukkevuodesta 2015. :)

Mitä nukkeja minulle saapui vuonna 2015?
Vuonna 2015 sain ensimmäiseksi nukeksi Pang-ju Milk-Pangin, jonka nimesin Mirukiksi. :) Olin näitä pikkuisia vilkuillut jo aiempinakin vuosina, mutta silloin ne maksoi aina yli 100dollaria, mutta nyt ovat "pysyvästi" alennuksessa 50dollaria. :)
2015 customoin ensimmäisen kerran Pullip MIO-kit nuken, jonka olin siis ostanut 2014. Tässä nuken ensimmäinen naama jonka sille tein, mutta nykyään tällä nukella on uusi meikki joka on huomattavasti siistimpi kuin tämä.. :p
Nukkehaaveet ja suunnitelmat vuodelle 2016?
En muistaakseni tänävuonna miettinyt hirveästi mitään tulevaisuuden nukkeja, enkä löytänyt mistään että olisin kirjoitellut tästä aiheesta mihinkään.

Millainen nukkevuosi 2015 oli?
2015 tuntui paljon paremmalta vuodelta kuin 2014, koska olin paljon aktiivisempi ja tavallaan mulla oli sellainen tunne, niinkuin oisin aloittanut harrastuksen uudestaan, sen takia ei monia nukkeja tänne edes ilmestynyt. Mielestäni olin taas kehittynyt valokuvaamisessa hieman parempaan suuntaan. :)

Miitit joissa kävin 2015:
Joensuu miitti 17.10
Loppuun vielä kuvia vuodelta 2015:


Kiitos kun katsoitte!
Ps. Tässä 2016 vuoden "vuosikatsaus": http://sininnukkeblog.blogspot.fi/2017/01/nukkevuosi-2016.html

2 kommenttia:

 1. Jes!
  Toivonkin että tekisit tällaisen postauksen.
  Tosi kiva, että sulla oli noi kaikki miittipäivät, uudet nuket ja poislähteneet nuket hyvin muistissa tai merkattuna muistiin.
  Oot myös kehittynyt ihan älyttömästi, ja oot hankkinut ihania nukkeja sun pitkän nukkeiluhistorian aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli vähän rajoilla, että teenkö tätä ollenkaan, koska rehellisesti sanottuna tämä vaati paljon työtä. Ei ole helppoa muistaa, että mikä kuva on otettu minäkin vuonna joten sai kyllä miettiä. Lisäksi en ole koskaan merkannut Monster High nukkeja ylös mihinkään mitä nukkeja mulla on ollut, niin sekin oli tosi vaikeeta muistella, mutta kyllä sain sitten 6h kirjoittelun ja kuvien laittelun jälkeen valmiiks. :D

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista! :) Kun kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit myös jotain parannettavaa kuvissani/teoksissani kerro ihmeessä. Rakentava palaute on aina tervetullutta!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: https://sininnukkeblogg.blogspot.fi/p/ukk.html