22.7.17

Bernice is bae ♥

Moi kaikille! :) Oon huomannut, että kuvaan Berniceä (Pullip Grell) todella vähän verrattuna muihin nukkeihini, vaikka rakastan tätä neitiä todella paljon. Tämä neiti on mulle oikeastaan yksiä tärkeimpiä nukkeja omistani, koska tällä neidillä on hampaat ja kuten jotkut tietää, se on semmonen juttu mitä rakastan nukeissa mielettömästi. ♥ Päätin nyt siis ottaa tästä neidistä ensimmäiset kunnolliset sisäkuvat (mitä en oo kanskaan ottanut ikinä):








 Katsokaa nyt näitä huulia & hampaita! ♥

Kiitos kun katsoitte!

3 kommenttia:

  1. Bernice on kyllä upea!
    Chipit ja peruukki sopivat täydellisesti yhteen❤

    VastaaPoista
  2. Bernice on ihan super suloinen❤ ja juuri niinkuin Kiki sanoi,chipit ja peruukki sopivat täydellisesti yhteen💕 ja noi hampaat,tekee nukesta erikoisen sekä tosi ihanan💖 Rakastan kyllä sun nukkeja ihan sikana! + sulta saa aina hirveesti inspistä💝

    VastaaPoista
  3. Voi, nuo hampaat ovat kyllä jotakin todella suloista! Minäkin tykkään hammashymyisistä nukeista. :) En ole tainnut ikinä tajuta, että tälläkin tytöllä on nuo hampaat näkyvissä.

    Bernicen tyyli tosiaan tekee hänestä ihan uniikin kaunottaren, tykkään tuosta tukan ja silmien yhteensointuvuudesta tosi paljon minäkin. :)

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html