12.2.21

Lumisia kuvia

Heips! Tänään päätin käydä todella lumisessa ulkoilmassa kuvaamassa Miyaa (Pullip Shinku). ♥ Meinas olla kyllä vaikeaa päästä puiden luokse kun lunta on todella paljon täällä päin niin sai kyllä rämpiä lumihangessa. Nuken asettelussa meinas myös olla aika paljon ongelmia, mutta kuvista tuli kaiketi ihan hyviä siitä huolimatta. ^^' Pullip Shinkun stockista, tuosta päähineestä irtosi ennen kuvauksia se rusetti, joten sen takia se puuttuu. Se on tosin ollut liimalla vaan kiinni niin ei ihme, että se irtosi, mutta liimaan sen uudestaan kiinni tulevaisuuden kuvia varten.




Koitin myös kovasti ottaa jotain kivoja lumihanki kuvia, mutta ei oikeen tää maasto ollut paras tähän, kun kaikkialla oli melkeen vaan pelkkää lunta. ^^' Siksi vain yksi kuva tästä.

Kuvausreissulla mulla oli mukana myös Shiro (Cocoriang Arno), mutta tajusin hyvin nopeasti, että tämä nukkehan piiloutuu taustaan, koska kaikkialla on niin valkoista.. Päädyin sitten ottamaan hänestä vaan muutaman kuvan niin että pidin häntä kädessäni ja taustalla oli männyn oksia, jotta tämä pienoinen erottuisi edes jotenkin kuvissa. ^^' Ehkä kokeilen myöhemmin ottaa hänestä enemmän ulkokuvia tai sitten odotan suosiolla vaan kevääseen.

Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html